Curvy styliste kiest mijn kleding // Anno Anno box testen

Curvy styliste kiest mijn kleding // Anno Anno box testen

22 september 2021 No Comments

Vorig jaar kwam er een nieuw bedrijf op de markt wat betreft de stylist boxen: Anno Anno. Speciaal gericht op plussize en curvyv vrouwen. Ik testte de box destijds uit toen ze net nieuw waren, en was niet bepaald heel erg enthousiast. Toen ik laatst een mail kreeg of ik het opnieuw wilde proberen, besloot ik ze nog een kans te geven. Vandaag kijken we samen of ze inmiddels beter zijn geworden!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn blog over body positivity, mental health, fashion, lifestyle en beauty, afgewisseld met travel en interieur. Hier vind je wekelijks meerdere artikelen en video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×