Tag

Create it your way TAG

5 oktober 2014 No Comments

Vandaag heb ik een tag voor jullie, waar ik echt heel erg enthousiast over ben! De tag gaat over het creeëren van jou ideale spullen, van geuren tot aan huizen. Ik vind het heerlijk om te dagdromen en ben van jongs af aan altijd al graag creatief bezig geweest, dus toen ik deze tag langs zag komen kon ik het niet laten om mijn fantasie er op los te laten gaan en hem in te vullen! Kijk snel mee!

Als je een geurkaars zou mogen verzinnen, hoe zou die dan ruiken?

Ik ben gek op wierook, en brand dit dan ook veel vaker dan geurkaarsen. Ik denk dat ik dus een wierook geur zou proberen te geven aan de kaars, waardoor ik nog steeds de heerlijke geur van de wierook kan ruiken, maar minder last heb van de rook. Al vind ik de rook stiekem ook wel weer heel erg leuk aan wierook! Het geeft net weer iets speciaals! Ik denk trouwens dat ik dan ook voor een wat kruidigere geur ga, omdat ik dat soort wierook geuren meestal het lekkerst vind.

Als je een kleur nagellak zou produceren, hoe zou die er dan uitzien?

Ik zou sowieso niet gaan voor een simpele kleur nagellak. Ik zou proberen een goed dekkende nagellak te maken, waar dan een leuk effect aan zit. Denk dan bijvoorbeeld aan glitters, of aan een tof effect zoals liquid sand. Ik denk dat ik een mintgroene lak zou willen maken, omdat ik gewoon echt gek ben op mintgroen, en deze vervolgens zo zou willen laten opdrogen dat er een tribal print motiefje in de lak zit. Misschien dat ik in de richeltjes van het tribal motiefje dan ook nog wel een paar subtiele glitters zou willen toevoegen. Dat lijkt me echt heel erg tof!

Als je een beautyproduct kon maken, waarvoor zou het dan zijn?

Dat is simpel: ik zou een product maken dat er voor zou zorgen dat puistjes en onzuiverheden binnen een dag verdwijnen. Ik gebruik zelf niet veel producten voor mijn huid, en ook niet veel makeup maar ik merk toch wel dat ik wat onzekerder word wanneer ik met een puistje rondloop. Dus als ik daar iets op zou kunnen vinden dan doe ik dat natuurlijk graag!

Als je een boek zou mogen uitgeven, waar zou je dan over schrijven?

Vroeger droomde ik ervan om een eigen boek te schrijven. Ik begon heel vaak aan een verhaal, maar na 1 of hooguit 2 hoofdstukken hield ik er alweer mee op. Wie weet dat het er ooit nog eens van komt! Ik zou in ieder geval een fantasy boek schrijven, omdat ik dit zelf het leukste vind om te lezen. Ik zou dan een beetje proberen te schrijven in de sfeer van The Hungergames en Divergent. Één van mijn verhalen waar ik dus nooit verder mee ben gekomen ging bijvoorbeeld over een jongen die in zijn videogame terecht komt.

Als je een film zou maken, wie zouden daar dan in spelen en waar zou het over gaan?

Ik zou dan het liefst mijn boek willen verfilmen waar ik net over vertelde! Hoe gaaf is dat, om een boek te schrijven wat ze vervolgens ook nog eens gaan verfilmen! Ik denk dat het mij niet uitmaakt wie erin spelen, zolang ze de rol die ze spelen maar goed kunnen spelen. Ik wil dat de kijker het gevoel krijgt dat het echt is, en dat krijg je alleen met goede acteurs. Het maakt me dan ook niet uit of ze wel of niet bekend zijn, zolang de rol maar echt goed gespeeld wordt.

Als je een winkel mocht beginnen, hoe zou die er dan uitzien en wat zou je verkopen?

Pfoe, dat is een moeilijke! Ik zou zo veel verschillende dingen willen doen! Ik denk dat het daarom ook een winkel wordt die van alles en nog wat verkoopt. Maar dan wel allemaal zelfgemaakte dingen. Allemaal leuke kleine DIY projectjes die ik heb gedaan, die ik dan vervolgens verkoop. Van interieur tot kleding en schoolspullen. De winkel zou een gezellige maar rustige uitstraling krijgen, met een leuk knus zit hoekje met wat thee en een muziekje op.

Als je een robot zou kunnen maken, wat zou die dan kunnen?

Ik denk dat ik een robot zou maken dat ieder soort materiaal zou kunnen recyclen. Op die manier zou een heleboel afval worden bespaard en hoeven we minder bomen etc. te kappen waardoor de wereld schoner en groener blijft.

Als je een app zou mogen ontwikkelen, wat voor app zou het dan zijn?

Deze vind ik moeilijk. Ik heb zitten denken of ik echt ergens een bepaald soort app mis, maar dat heb ik (op het moment in ieder geval) niet. Ik denk dat ik een app zou maken waar je alles wat je moet doen kunt ordenen. Niet alleen dingen die je nog moet doen, maar ook dingen die je al hebt gedaan. Een manier om geluidsfragmenten, foto’s en tekst allemaal samen te voegen waardoor je alles wat je nodig hebt kunt samenvoegen en misschien zelfs het geluid kunt afspelen tijdens het lezen en bekijken van de foto’s. Waarschijnlijk dat er al wel zoiets is, maar ik kan anders echt niets verzinnen!

Als je zelf een dier zou mogen fokken, hoe zou het er uit zien, waar zou het leven, etc.?

Ik zou sowieso binnen de paarden blijven, omdat dit mij gewoon het meeste trekt. Ik zou denk ik proberen een ras te fokken dat er wel heel mooi en sierlijk uitziet, maar tegelijkertijd sterk genoeg is om een kar te trekken, goed kan springen, snel kan lopen, en tegelijkertijd ook heel goed is in dressuur. Verder zou ik proberen het dier qua karakter pittig te laten zijn, maar wel heel erg lief en een echt gezelschapsdier. Dat zou denk ik echt mijn perfecte paard zijn.

Als je een superheld zou zijn, hoe zou die er dan uitzien en welke krachten zou je hebben?

Ik zou een redelijk sexy pakje willen, met een blote buik, kort broekje en verder natuurlijk een cape, want wat is een superheld nou zonder cape! Ik zou gedachten willen kunnen lezen, vliegen, de tijd kunnen beïnvloeden en natuurlijk super sterk willen zijn. Verder wil ik natuurlijk allemaal handige gadgets in mijn pak willen hebben, haha!

Als je een schoolvak zou mogen toevoegen, wat zou je daar dan leren?

Ik zou een vak toevoegen waar je leert hoe je je ware ik kunt vinden. Dit klinkt misschien heel erg zweverig maar ik weet dat heel veel mensen (zeg maar vrijwel iedereen) het lastig vinden om er achter te komen wie ze nou eigenlijk zijn. Zeker in je puberteit, en dus je schooltijd, is dit een punt waar veel mensen tegenaan lopen. Ik zou een vak toevoegen waar je wordt geholpen met ‘je zoektocht naar jezelf’ in plaats van dat tieners alsmaar elkaar nadoen om er achter te komen of ze dat zijn of niet.

Als je een ijssmaak zou mogen verzinnen, welke smaak zou dat dan zijn?

Ik denk dat ik een ijssmaak zou maken met allerlei verschillende soorten fruit door elkaar heen. Op die manier hoef je niet én een bolletje met aardbeien ijs, én een bolletje met sinaasappel ijs, én een bolletje met citroen ijs, etc. te bestellen maar heb je alles in één keer! Ik ben wel echt van de frisse fruit smaken, dus ik denk dat dit echt perfect zou zijn voor mij!

Als je een drankje zou kunnen creëren, waar zou dat dan naar smaken?

Weer zo een moeilijke! Ik denk wel dat ik een fris drankje zou willen, in plaats van een zoete, maar ik heb niet echt een idee met welke ingrediënten… Er zijn al zo veel verschillende drankjes, dat ik niet echt iets zou weten wat nog niet gemaakt is! In ieder geval iets fris!

Als je een Emoji zou mogen maken, hoe zou die er dan uitzien?

Jeetje… Ehm… Het zou sowieso een vrolijke emoji zijn, dat in ieder geval. Ik denk dat ik een aap zou maken, omdat ik vroeger op msn altijd apen smileys spaarde en dit is gewoon een van mijn leuke herinneringen. Ik denk dus dat het een vrolijke aap zou zijn, hahaha. Misschien niet het meest logisch, maar agh dat maakt niet uit!

Als je een eigen droomhuis zou mogen ontwerpen, hoe zou het er dan uitzien en waar zou het staan?

Mijn droomhuis is een leuke boerderij, met daarnaast een manege. Ik zou een mooi groot huis willen, met een mooi rieten dak (eronder natuurlijk een normaal dak, anders regent het zo in!) en van die luiken voor de ramen en deuren. Van binnen zou ik het landelijk willen, met veel hout en mooie pasteltinten. Gezellig knus met lampjes, en leuke decoraties en natuurlijk heel veel planten! Veel gebruik maken van natuurlijke materialen zoals hout en steen. Ja dat zou denk ik wel echt mijn droomhuis zijn! En dan lekker wakker worden met hinnikende paarden in de wei!

En dat was het dan weer! Ik vond het een hele leuke tag om te doen, maar ook heel erg lastig! Je moet echt goed nadenken, omdat je natuurlijk niet iets wilt bedenken wat al bestaat. Zeker voor geuren of smaken is dat heel erg lastig! Ik zou het heel erg leuk vinden als jullie de tag overnemen en laat dan vooral een linkje achter in de reacties, vind ik leuk om te lezen! Tot de volgende keer!

 

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×