Costes shoplog: Shop or Flop

Costes shoplog: Shop or Flop

23 september 2020 No Comments

Vandaag is het tijd voor de derde aflevering van Shop or Flop. Dit keer is het de beurt aan de kledingwinkel Costes. Ik test alle items vandaag op prijs/kwaliteit verhouding maar ook vooral op maatvoering. Kun je als curvy girl/midsize girl bij Costes shoppen of kun je de kleding toch beter laten hangen? Kijk snel mee!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×