Common White Girl TAG

24 januari 2016 2 Comments

common white girl tag

Het leek me leuk om weer eens een TAG voor jullie in te vullen en dus doe ik vandaag de Common White Girl TAG. Of zoals ik hem liever noem: de Common Girl TAG. Ik beantwoord een heleboel vragen over echte meisjes dingen: van mijn favoriete Starbucks drankje tot hoe lang ik er over doe om me ’s ochtends klaar te maken. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn youtube kanaal

De vragen

 • Favoriete Starbucks drankje?
 • Hoelang duurt het voordat je klaar bent in de ochtend?
 • Hoeveel selfies maak je op een dag?
 • Hoeveel Instagram-followers en -foto’s heb je?
 • Zeg je wel eens LOL of OMG hardop?
 • Draag je kledingstukken vaker dan één keer?
 • Ben je racistisch?
 • Instagram, Twitter of Tumblr?
 • Wat doe je het grootste deel van je tijd?
 • Wie zijn je favoriete YouTubers?
 • Hoe vaak doe je je nagels?
 • Ben je een shopaholic?
 • Hoe vaak heb je de film Mean Girls gezien?
 • Heb je veel kleding?
 • Maak je een foto van je eten vóórdat je het opeet?
 • Draag je elke dag make-up?
 • Hoe stijl je meestal je haar?
 • Zie je er altijd presentable uit?

2 Comments

 • Marushi 24 januari 2016 at 19:20

  haha geweldige tag! Leuk filmpje! -x-

 • Mariska 24 januari 2016 at 14:23

  Best wel grappige tag, leuker dan ik had verwacht!

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×