Come shop with me – Solo date naar the Westfield Mall // VLOG #38

11 mei 2023 No Comments

In de vlog van vandaag neem ik je mee tijdens mijn solo date naar the Westfield Mall of the Netherlands. Voor zowel een shoot die ik deze week had als mijn vakantie wilde ik namelijk nog wat dingen halen, dus ik besloot er een ouderwets dagje shoppen van te maken. Ik neem je o.a. mee de pashokjes in van de New Yorker, Costes en H&M, laat je mijn aankopen zien en ga ook nog naar de kapper. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×