Colourpop Ultra Matte Lip – Tulle

27 mei 2017 5 Comments

Zoals jullie konden zien in mijn laatste weekvlog, heb ik weer een aantal nieuwe liquid lipsticks besteld bij Colourpop. Vandaag is het tijd om jullie de eerste ultra matte lip te laten zien: Tulle. Deze roze/paarse tint trok meteen mijn aandacht toen ik swatches voorbij zag komen, en het is dan ook niet gek dat ik deze als eerste voor jullie review.

Colourpop Ultra Matte Lip - Tulle

De verpakking van de liquid lipstick is zoals we deze gewend zijn van Colourpop: een lange doorzichtige huls met zilveren dop en details. Mooi strak en het is meteen duidelijk welke kleur je te pakken hebt.

De swatch van de lipkleur is zoals je kunt zien enorm goed gepigmenteerd en intens van kleur. Wel valt me meteen op dat de kleur veel donkerder lijkt te zijn dan dat hij in de huls lijkt. Dit is vaker zo bij Colourpop, maar wel iets om rekening mee te houden.

Colourpop Ultra Matte Lip - Tulle

Eenmaal op de lippen aangebracht kun je ook erg goed zien dat de kleur veel donkerder is dan in de huls. Ook vind ik hem hier meer rood/bruin lijken dan het roze/paars dat ik in eerste instantie dacht. Wel dekt de kleur ontzettend goed met een dun laagje en blijft hij muurvast op je lippen zitten.

Colourpop Ultra Matte Lip - Tulle

Full face vind ik het een hele toffe kleur, die in het echt toch wel een stuk roze/paarser is dan dat hij op deze foto lijkt te zijn. Helaas had de lens van mijn camera (net zoals ik) wat last van de warmte, waardoor hij een klein beetje beslagen lijkt te zijn. Maar goed: jullie snappen het idee en de kleur is simpelweg prachtig. Zeker een lipproduct dat ik er vaker bij ga pakken in het najaar.

De Colourpop Ultra Matte Lip in Tulle kost $6.00

5 Comments

 • Nicole 29 mei 2017 at 12:03

  Super toffe kleur! Hij staat echt heel goed.

 • Annika - Mrs. Marvelous 28 mei 2017 at 13:47

  Prachtige kleur! Ik moet van mezelf wachten met bestellen tot er weer gratis international shipping is. Ze hebben zulke leuke dingen!

  Deze kleur staat je prachtig!

 • Maaike 28 mei 2017 at 12:54

  Mooi istie he? Ik heb zelf nu viper gekocht en die is veel meer roze/paars dan tulle. Misschien onthouden voor de volgende keer? ?

 • Britt van Ommeren 28 mei 2017 at 10:15

  Deze kleur staat je prachtig!

 • Liset 27 mei 2017 at 09:20

  Hij is absoluut mooi! In de zomer zou ik er niet zo snel naar grijpen, maar voor de winter is hij top!

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×