Colourpop Ultra Matte Lip – Trap

17 oktober 2016 10 Comments

Colourpop Ultra Matte Lip - Trap

Laatst liet ik jullie al een Ultra Matte Lip van Colourpop zien in de kleur Bumble. Vandaag is het tijd voor het andere kleurtje dat ik bestelde: Trap. De kleur is heel anders dan dat ik hem had verwacht toen ik bestelde maar vind ik hem nog steeds mooi? Lees snel mee!

Colourpop Ultra Matte Lip - Trap

De verpakking van de Colourpop Ultra Matte Lip is hetzelfde als van Bumble. Een wit kartonnen verpakking met holografische tekst erop. De huls van de lip cream zelf is doorzichtig met zilveren details: simpel maar mooi.

De applicator vind ik zelf erg fijn werken: hij is klein en werkt precies. Wel merk ik hetzelfde probleem als bij Bumble: er zit geen stop in de huls dus je zult goed moeten afvegen aan de rand van de huls voor je het product aanbrengt op je lippen.

Colourpop Ultra Matte Lip - Trap

Vanaf deze foto kun je goed de kleur zien van de Ultra Matte Lip: een koele lila kleur. Zo had ik hem zelf niet verwacht en daardoor viel hij me een beetje tegen: over het algemeen staan koele kleuren mij niet zo goed.

Colourpop Ultra Matte Lip - Trap

Ik heb hier twee laagjes aangebracht om de kleur goed te laten zien: het is echt een onwijs koele paars/lila kleur. Wel zie je dat hij een beetje barstjes laat zien op mijn lippen: dit komt door de tweede laag die ik had aangebracht. Met één laag is hier geen sprake van.

Colourpop Ultra Matte Lip - Trap

Nee, ik ben hier geen fan van. De kleur is ontzettend mooi en heel erg bijzonder maar ik vind het voor mezelf maar niks. Warme kleuren staan me nu eenmaal een heel stuk beter. Jammer: maar helaas!

Verder is de houdbaarheid ontzettend goed, net als bij Bumble, dus mocht je wel van de koele kleuren zijn dan is dit zeker een aanrader!

De Colourpop Ultra Matte Lip in Trap kost $6.00

10 Comments

 • Joyce 17 oktober 2016 at 17:58

  Huh, zo had ik hem niet verwacht joh. Toch vind ik hem je niet misstaan, maar je hebt inderdaad kleurtjes die je beter kunt hebben hihi. Jammer dat hij zo anders is!

  • Irina 17 oktober 2016 at 22:55

   Haha dat heb ik dus ook: het is hem net niet

 • Natascha 17 oktober 2016 at 16:44

  De kleur valt inderdaad ook heel anders uit dan ik had verwacht zeg! Wel erg gaaf en ik vind dat je hem best kunt hebben 😉 Maar ik houd hier ook niet zo van hihi

  • Irina 17 oktober 2016 at 17:55

   Aah dankjewel! Vind het toch niet echt mijn kleur, haha

 • Mariska 17 oktober 2016 at 10:09

  Ja ik ken het, Colourpop moet je echt niet te dik aanbrengen. Gelukkig dekt het allemaal wel goed. Ik vind die koele kleuren altijd ook wel wennen ja :O maar ook wel weer mooi.

  • Irina 17 oktober 2016 at 15:44

   Ja hij is heel erg bijzonder! Vind hem voor mezelf alleen niets, haha

 • Iris 17 oktober 2016 at 09:26

  Ohmy!
  I love it!!

  • Irina 17 oktober 2016 at 15:44

   Ja het heeft wel wat!

 • Brittany 17 oktober 2016 at 09:06

  Ik vind het ook een hele gave kleur maar weet inderdaad niet of hij mij ook zou staan haha!

  • Irina 17 oktober 2016 at 09:09

   Dat heb ik dus ook! Onwijs gave en originele kleur, maar niks voor mij, haha

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×