Colourpop Ultra Matte Lip – Mama

8 juni 2017 3 Comments

Zoals jullie een tijdje terug al konden zien in een weekvlog had ik weer eens een bestelling geplaatst bij Colourpop. Ik bestelde vier verschillende Ultra Matte Lip producten, waaronder de kleur die ik je vandaag ga laten zien: Mama. Mama is een oranje-bruine tint, perfect voor het najaar dus. Vandaag laat ik je deze kleur zien en vertel je er alles over!

Colourpop Ultra Matte Lip - Mama

De huls van de liquid lipstick is zoals we deze gewend zijn van Colourpop: doorzichtig waardoor je de kleur van de liquid lipstick goed kunt zien. Daarnaast heeft hij zilveren details en staat aan de onderkant van de huls de kleurnaam nog een keer. De kleur is dus in ieder geval gemakkelijk terug te vinden in je stash!

Zoals je hierboven ook wel kunt zien is het pigment van de liquid lipstick ontzettend goed. Ik ben voor de swatch hierboven maar een keer over mijn huid heen gegaan en je ziet meteen dat de kleur intens is. Daarnaast voelt hij ook lekker zacht aan en glijd over mijn huid heen.

Colourpop Ultra Matte Lip - Mama

Eenmaal op de lippen brengt de kleur ook ontzettend gemakkelijk aan en ook hier kun je zien dat het pigment top is. Wel moet je opletten tijdens het aanbrengen op de hoeveelheid product die je op de applicator hebt zitten. Veeg altijd een beetje product af voordat je de kleur aanbrengt op je lippen: zo niet dan krijg je lelijke ‘gebroken’ stukken op je lippen. Een dun laagje is dus echt een must.

Colourpop Ultra Matte Lip - Mama

Full face vind ik de kleur echt ontzettend tof! Ik zie mezelf deze al helemaal dragen in het najaar, vooral voor de herfst lijkt het me een prachtige kleur. Hij doet me echt denken aan herfstbladeren. Zo’n kleur had ik nog niet in mijn stash liggen, dus dit is een perfecte toevoeging!

De Colourpop Ultra Matte Lip in de kleur Mama kost $6.00

3 Comments

 • Joyce 12 juni 2017 at 11:16

  Ik vind deze kleur echt zo tof! Hij staat je ook geweldig.

 • Britt van Ommeren 8 juni 2017 at 15:52

  Wat een aparte kleur zeg, maar ondanks dat hij anders is, staat hij je prachtig!

 • Natascha 8 juni 2017 at 08:09

  Wauw, wat een intense kleur! Ik ben gek op deze kleuren, ik heb een vest in exact dezelfde kleur. Alleen mij staat ’t dus absoluut niet meer sinds ik m’n haar geverfd heb. Jou staat het super mooi!

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×