Colourpop Ultra Matte Lip – Love Bug

20 juni 2017 1 Comment

Vandaag is het tijd voor de laatste Colourpop Ultra Matte Lip review. Altans, voorlopig. Zoals jullie weten deed ik een tijdje terug een bestelling bij Colourpop op het moment dat de website free worldwide shipping aanbood. Ik bestelde o.a. de kleur Love Bug, welke ik vandaag aan jullie ga laten zien.

Colourpop Ultra Matte Lip - Love Bug

De verpakking is zoals we deze gewend zijn van Colourpop: een lange doorzichtige huls. Door de doorzichtige huls kan je gemakkelijk de kleur van de liquid lipstick zien. Daarnaast heeft de verpakking de bekende zilverkleurige details: zowel de dop als de tekst op de verpakking is van in kleur. Op de onderkant van de huls is nog een keer gemakkelijk de kleurnaam te vinden.

Zoals je kunt zien aan de swatch hierboven is de kleur, zoals we gewend zijn van Colourpop, goed gepigmenteerd. Wel vind ik de kleur donkerder op de swatch als dat ik hem in de verpakking vind. Dit is wel vaker zo met Colourpop liquid lipsticks, maar is dus wel iets om rekening mee te houden.

Colourpop Ultra Matte Lip - Love Bug

Ook op de lippen is het pigment top! De kleur brengt gemakkelijk aan en dekt met één dunne laag. Meer moet je ook zeker niet aanbrengen, want zoals ik al eerder heb verteld is de formule van de Colourpop liquid lipsticks zo dat hij gaat ‘breken’ bij dikkere lagen. Dun aanbrengen dus!

Colourpop Ultra Matte Lip - Love Bug

Full face vind ik de kleur best mooi, al moet ik zeggen dat het niet mijn favoriet is van de liquid lipsticks die ik had besteld. Wel een erg mooi kleurtje voor het najaar! Voorlopig ga ik hem denk ik nog even opbergen in mijn stash en dan pak ik hem er tegen de herfst weer bij.

De Colourpop Ultra Matte Lip in de kleur Love Bug kost $6.00

1 Comment

 • Britt van Ommeren 20 juni 2017 at 07:08

  Hij staat je echt heel mooi, die tint past mooi bij je huidskleur!

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×