Colourpop Ultra Matte Lip – Bumble

6 oktober 2016 10 Comments

Colourpop Ultra Matte Lip - Bumble

Wanneer Colourpop ineens de verzendkosten naar Nederland verlaagd wordt de verleiding toch wel erg groot. Ik bestelde twee pakketjes (om douanekosten te vermijden) waarvan één al is aangekomen. Vandaag is het dan ook tijd om mijn eerste product van Colourpop te gaan reviewen: de Ultra Matte Lip in de kleur Buble. Kijk je mee?

Colourpop Ultra Matte Lip - Bumble

De lip cream komt in een ontzettend schattig wit kartonnen doosje met daarop in holografische letters de naam van het product. Wanneer je dan vervolgens dit doosje open maakt en de lip cream eruit haalt is dit een soort lipgloss qua uitstraling. De dop is glanzend zilver en de rest van de huls is doorschijnend: zodat je goed kunt zien welke kleur je daar hebt. Aan de onderkant staat ook nog eens de kleurnaam: handig!

De applicator van de lip cream is redelijk klein, maar zeker erg fijn in gebruik. Wat me wel op valt is dat er geen duidelijke ‘stop’ in de huls zit, waardoor er al snel heel veel product op de applicator zit. Hiermee moet je dus even oppassen.

Colourpop Ultra Matte Lip - Bumble

En dan de swatch. Zoals je kunt zien heeft de kleur ontzettend veel pigment, waardoor hij zeker in één laagje dekt. Ik ben hierboven maar één keer met de applicator over mijn arm gegaan voor dit effect.

Colourpop Ultra Matte Lip - Bumble

Ook op de lippen zie je dat de kleur heel erg goed dekt. Op mijn onderlip zie je een paar wat donkerdere stukjes, die een beetje lijken te barsten. Dit komt doordat ik te veel product op mijn applicator had met aanbrengen. Toen ik het product een andere dag op deed en hier rekening mee hield was er geen sprake meer van deze rare barstjes. Dat is even wennen dus!

Colourpop Ultra Matte Lip - Bumble

Moet ik hier überhaupt nog iets bij vertellen? Ik had gelijk een ‘WAUW’ reactie toen ik mezelf in de spiegel zag met deze kleur op mijn lippen. Het is een prachtige net wat rodere nude tint die daardoor toch wel redelijk opvallend is. Ik vind dit echt een perfecte kleur voor de herfst, dus denk dat ik hem dit seizoen nog vaak zal gaan dragen.

De houdbaarheid is overigens ook heel erg goed. De kleur slijt amper en gaat niet brokkelen. Na een bagel bij Bagels & Beans en ’s avonds nog paling te hebben gegeten tijdens het Leidsch Ontzet afgelopen maandag zat de lip cream er nog heel erg goed op. Natuurlijk was hij wel een beetje gaan slijten, en vooral op mijn onderlip zag het er niet meer helemaal goed uit. Van een afstandje was dit echter niet eens zichtbaar!

Ja, dit is zeker een nieuwe favoriet. Ik ben nu al benieuwd naar mijn andere Colourpop items!

De Colourpop Ultra Matte Lip in Buble kost $6.00

10 Comments

 • Tia 8 november 2016 at 14:04

  Wanneer had je deze besteld en in hoeveel tijd kreeg je het binnen? Ik heb nog nooit eerder make up besteld van het internet en al helemaal niet vanuit het buitenland. Nou heb ik ongeveer een week geleden ook bij Colourpop besteld (nu met de gratis verzendkostenactie). Ik heb best wel veel besteld, maar ik wist niks over zoiets als douanekosten. Denk je dat ik daarmee te maken zal krijgen? I’m scared haha.

  • Irina 8 november 2016 at 23:14

   Dat ligt er aan voor hoeveel je besteld hebt! Bij een grote bestelling heb je wel een redelijke kans op douanekosten.
   Bij mij verschilde het heel erg: mijn ene pakketje was heel snel binnen terwijl de andere er een paar weken over deed. Even afwachten dus!

 • Joyce 10 oktober 2016 at 11:59

  Hij staat je prachtig! Ik ga hem zeker even onthouden voor de volgende keer.

  • Irina 10 oktober 2016 at 17:31

   Zeker doen!

 • hilde 6 oktober 2016 at 21:03

  Wat een mooie kleur! Staat je echt heel erg mooi.

  • Irina 6 oktober 2016 at 21:07

   Dankjewel Hilde!

 • mieke | mieksmind 6 oktober 2016 at 13:15

  echt een prachtige kleur, staat je ook super

  • Irina 6 oktober 2016 at 13:16

   Dankjewel! <3

 • Brittany 6 oktober 2016 at 08:41

  Ik kan niet wachten om een colourpop bestelling te plaatsen!

  • Irina 6 oktober 2016 at 09:23

   Ja ik ben helemaal blij met mijn items!

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×