Colourpop Ultra Matte Lip – Avenue

3 juni 2017 14 Comments

Vorige week liet ik jullie al de kleur Tulle zien van de Colourpop Ultra Matte Lip lijn. Vandaag is het de tijd voor de kleur Avenue: een prachtige diep donkerrode kleur. Misschien niet helemaal geschikt voor dit weer, maar ik wilde hem toch graag aan jullie laten zien. Kijk je mee?

De huls van de Ultra Matte Lip is zoals we deze gewend zijn van Colourpop: een simpele langwerpige huls met zilveren dop en zilveren tekst. Onderaan de huls staat ook de kleurnaam nog eens vermeld, maar de kleur is ook duidelijk zichtbaar door de huls heen: makkelijk te vinden in je stash dus!

Zoals je kunt zien aan de swatch hierboven heeft de liquid lipstick ontzettend goed pigment. Hij voelt lekker zacht aan en glijd gemakkelijk over de huid.

Colourpop Ultra Matte Lip - Avenue

Ook op de lippen bracht de kleur ontzettend makkelijk aan en de dekking is geweldig. Wel wil ik je meegeven om echt maar een dun laagje aan te brengen: zo niet dan wordt de kleur heel snel lelijk en brokkelig. Maar goed dat het pigment zo goed is dus!

Colourpop Ultra Matte Lip - Avenue

Full face ben ik echt helemaal verliefd op de kleur en ik weet dan ook zeker dat ik deze kleur straks in het najaar heel erg veel ga dragen. Voor nu is hij niet helemaal geschikt, maar dat zorgt er niet voor dat ik er minder blij mee ben!

De Colourpop Ultra Matte Lip in de kleur Avenue kost $6,00

14 Comments

 • Joyce 6 juni 2017 at 17:02

  Heeeele mooie kleur! Niks voor mij, maar jou staat hij top. Ik vind hem heel mooi bij je haarkleur passen!

 • Fleur 6 juni 2017 at 11:11

  Hele mooie kleur! Ik hou ook erg van matte lippenstiften. Hij staat je erg goed

 • Bianca 4 juni 2017 at 20:10

  Vind het een prachtige kleur! Ik gebruik zelf niet de Ultra Matte Lip van Colourpop, had er een paar gekocht maar mijn lippen worden er kurkdroog van x

 • Claudia 4 juni 2017 at 10:49

  Wat staat die kleur jou goed zeg! Op een 1 of andere manier knallen je ogen eruit. Ik heb zelf geen ervaring van colourpop

 • Britt van Ommeren 4 juni 2017 at 07:45

  Wauw, deze is echt heel mooi zeg, hij staat ook heel tof bij je huidskleur!

 • Astrid 3 juni 2017 at 23:18

  Ik vind dit soort kleuren jou altijd heel mooi staan. De close-up foto is ook indrukwekkend. Prachtig pigment!

 • Macblogster 3 juni 2017 at 21:49

  Ik vind de kleur je erg goed staan. Zelf ben ik niet zo’n fan vd Colourpop liquids. Ik heb er een paar thuis liggen die ik na 1x dragen niet meer heb gebruik. Ik vind de textuur totaal niks. Dat is jammer, want ze hebben een hoop mooie kleuren voor mooie prijsjes.

 • Maaike 3 juni 2017 at 16:59

  Mooi kleurtje! Voor mezelf helaas te donker maar hij staat jou prachtig!

 • Manon 3 juni 2017 at 16:13

  Ik vind het een hele gave kleur die je erg goed staat! Ik heb nog niks van Colourpop geprobeerd.

 • Rosita 3 juni 2017 at 14:52

  Wat een mooie kleur. Deze zal ook mooi staan bij mijn donkere huid! En voor deze prijs lijkt me het een goede koop.

 • Daphne 3 juni 2017 at 14:35

  Echt een hele mooie kleur, staat je prachtig. Ik ben echt dol op de liquids van Colourpop, heb er zelf 3 en ik draag ze regelmatig!

 • MC Kleuver 3 juni 2017 at 11:56

  Ziet er heel fabuleus uit. Past ook mooi bij jouw ogen!

 • Vlijtig Liesje 3 juni 2017 at 11:09

  De prijs valt me enorm mee. Persoonlijk vind ik de kleur wat te donker. Dan vind ik het gauw zo hard worden.

 • Farah 3 juni 2017 at 10:26

  Wat een mooie kleur! Hij staat je ook echt goed!

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×