Colourpop Super Shock Cheek Blush – Birthday Suit

20 oktober 2016 8 Comments

Colourpop Super Shock Cheek Blush - Birthday Suit

Ik liet jullie laats al zien dat ik een aantal producten had besteld bij Colourpop. Eén van die producten was de Super Shock Cheek Blush in de kleur Birthday Suit. Dit is echt zo een blush die iedereen staat: een simpele roze matte kleur. Vandaag laat ik hem aan je zien.

Colourpop Super Shock Cheek Blush - Birthday Suit

De blush komt net als alle andere Colourpop producten in een schattige kartonnen verpakking. Ik vind dat Colourpop echt zijn best doet om de producten leuk te verpakken: een echt pluspunt als je het mij vraagt!

De verpakking van de blush zelf vind ik dan weer niet zo bijzonder. Een simpele plastic ronde verpakking met aan de bovenkant een doorschijnende deksel waar de merknaam nog eens op staat. Het patroon in de blush zelf vind ik dan wel weer heel erg mooi en leuk gedaan.

Colourpop Super Shock Cheek Blush - Birthday Suit

De blush is echt volledig mat zoals je hier ook wel kunt zien, en daardoor perfect geschikt voor iedere dag. Het pigment is ook heel erg goed: ik ben hier twee keer met mijn vinger over mijn arm gegaan. Voor een blush vind ik dit heel erg goed!

De blush heeft overigens een beetje een creamy substantie, waar ik eigenlijk niet helemaal op gerekend had. In principe niet erg, alleen vind ik dit soort producten altijd wat lastiger om mee te werken.

Colourpop Super Shock Cheek Blush - Birthday Suit

En zo ziet de blush er dan uit op mijn gezicht. Ik heb hier verder geen contour, bronzer of highlighter gebruikt: het effect dat je ziet is echt alleen van de blush zelf.

Ik vind het effect echt heel erg mooi! Het enige nadeel vind ik dus de substantie, maar wanneer jij dit soort substanties niet lastig vind om mee te werken is dit helemaal geen probleem.

De Colourpop Super Cheek Blush in Birthday Suit kost $8,00

8 Comments

 • Julie 21 oktober 2016 at 14:02

  Wat een lief roze kleurtje! Hij ziet er echt heel mooi uit! 🙂 Ik hou wel meer van poeders dan van creamy blushes! 🙂

  • Irina 21 oktober 2016 at 14:34

   Dat heb ik inderdaad ook!

 • mieke | mieksmind 20 oktober 2016 at 22:08

  Heel erg mooi!

  • Irina 21 oktober 2016 at 10:04

   Ja ik vind hem ook echt prachtig!

 • Lotje 20 oktober 2016 at 18:23

  Wauw wat een mooie blush! Love it! X

  • Irina 20 oktober 2016 at 19:25

   Ja hij is echt perfect voor iedere dag!

 • Joyce 20 oktober 2016 at 10:34

  Ik vind hem heel mooi! Misschien toch maar eens met een van je nieuwe sponsjes proberen, want dat schijnt echt te werken!

  • Irina 20 oktober 2016 at 13:14

   Ja ik ben benieuwd!

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×