Colourpop Shoplog + Swatches

9 oktober 2016 4 Comments

Colourpop Shoplog + Swatches

Een tijdje terug verlaagde Colourpop haar verzendkosten naar Nederland flink, waardoor ik het echt niet kon laten om een aantal producten te bestellen. Uiteindelijk bestelde ik 6 producten, verspreid over 2 bestellingen om douanekosten te vermijden. In deze video laat ik je alle producten zien: inclusief swatches. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

De producten

Highlighter ‘Flexitarian’ – $8,00 — hier
Blush ‘Birthday Suit’ – $8,00 — hier
Lippie Stix ‘Lumière’ – $5,00 — hier
Lippie Stix ‘Brink’ – $5,00 — hier
Ultra Matte Lip ‘Bumble’ – $6,00 — hier — review
Ultra Matte Lip ‘Trap’ – $6,00 — hier

4 Comments

 • hilde 9 oktober 2016 at 20:16

  Wat een mooie producten heeft Colourpop toch! Ik ben ook echt blij met mijn gekozen items.

  • Irina 9 oktober 2016 at 20:21

   Ik ben benieuwd naar jou reviews!

 • Samantha 9 oktober 2016 at 10:01

  Superleuke video!! Liefs, Sam

  • Irina 9 oktober 2016 at 10:02

   Dankjewel Sam <3

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×