Colourpop liquid lipstick stash & swatches

28 mei 2017 No Comments

Vorige week kreeg ik een pakketje binnen van Colourpop, met daarin vier verschillende ultra matte lips. Jullie waren erg enthousiast over het pakketje toen ik het liet zien in mijn weekvlog, en daarom besloot ik alle kleurtjes voor jullie te swatchen op camera. Vandaag dan ook mijn complete Colourpop liquid lipstick stash, inclusief swatches!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×