Beauty

Colourpop Lippie Stix – Lumière

Colourpop Lippie Stix - Lumière

Na de Colourpop Ultra Matte Lip in ‘Bumble’ is het vandaag tijd voor de Colourpop Lippie Stix in ‘Lumière’. Tot nog toe ben ik ontzettend te spreken over de producten van Colourpop. Zou dat hierna nog zo zijn? Ik laat je vandaag deze mooie oudroze kleur zien!

Colourpop Lippie Stix - Lumière

De Lippie Stix van Colourpop zijn net als alle andere producten verpakt in een kartonnen doosje. Dit is een wit doosje met holografische letters ‘LIPPIE STIX’. Aan de zijkant van het doosje staat de kleurnaam.

Uit het doosje haal je de Lippie Stix zelf: een langwerpige, dunne witte huls. Ook hier staat weer met holografische letters de merknaam etc. op. Aan de onderkant van de stick staat ook weer de kleurnaam: makkelijk zoeken in je stash want aan iets anders is de kleur niet te herkennen met een dichte huls.

Colourpop Lippie Stix - Lumière

Lumière is een mooie oudroze kleur, met een tintje paars er doorheen. Zoals je kunt zien aan de swatch is hij ontzettend goed gepigmenteerd. Hij gaat soepel over mijn huid heen en brengt fijn aan. Zoals je hier ook kunt zien is dat de lipstick o goed als mat is.

Colourpop Lippie Stix - Lumière

Op de lippen zelf is hij toch net wat glanzender dan op de swatch op mijn arm. Jammer, maar geen ramp. Verder brengt de Lippie Stix ook op mijn lippen weer ontzettend goed aan en dekt hij goed.

Colourpop Lippie Stix - Lumière

En dan nu full face: ik heb er weer een nieuwe favoriet bij! De kleur heeft een licht glansje, waar ik zelf wel aan moet wennen omdat ik eigenlijk altijd alleen maar matte lipkleuren draag. Toch merk ik dat ik deze kleur er graag bij pak: wat een leuk kleurtje voor iedere dag!

De houdbaarheid is ook echt ontzettend goed: vergelijkbaar met mijn MAC lipsticks. Natuurlijk slijt de kleur wel, maar dit doet hij heel geleidelijk. Wanneer ik de Lippie Stix s’ochtends aanbreng en de hele dag niet bijwerk, zit er s’avonds nog altijd kleur op mijn lippen: na alles te hebben kunnen eten de hele dag door. Echt een topper!

De Colourpop Lippie Stix in Lumière kost $5,00

You Might Also Like

vorig artikel
volgend artikel

18 Comment

 1. Reply
  Julie
  14 oktober 2016 at 17:01

  Wow, dat kleurtje staat jou echt geweldig! Ik vind het echt een mooie tint! 🙂 Jammer dat je het merk hier nergens kan kopen 🙂
  Julie onlangs geplaatst…Julie | Friday Nails #107 – Red Red WineMy Profile

  1. Reply
   Irina
   14 oktober 2016 at 18:30

   Ja er is echt lastig aan te komen helaas!

 2. Reply
  Kim
  14 oktober 2016 at 15:13

  Wat een leuk blogje heb je! Ik volg je gelijk even. <3
  Kim onlangs geplaatst…Mijn herfst aanradersMy Profile

  1. Reply
   Irina
   14 oktober 2016 at 18:30

   Leuk om te horen! <3

 3. Reply
  hilde
  13 oktober 2016 at 21:34

  Wat een mooie kleur! Helemaal mijn smaak. Staat je echt heel goed!!
  hilde onlangs geplaatst…Uit de pers: Oriflame introduceert 3 iconische nieuwe ‘Star Products’!My Profile

  1. Reply
   Irina
   13 oktober 2016 at 21:56

   Dankjewel Hilde! <3

 4. Reply
  Lotje
  13 oktober 2016 at 20:13

  Ik heb ‘m laatst ook gekocht en hij is zo mooi! <3
  Lotje onlangs geplaatst…Masterpalette by Mario x Anastasia Beverly HillsMy Profile

  1. Reply
   Irina
   13 oktober 2016 at 20:39

   Ja hij is echt prachtig!

 5. Reply
  Joyce
  13 oktober 2016 at 10:50

  Ik gebruik hem ook met heel veel liefde! Bij mij lijkt hij juist wel wat matter, misschien niet meteen, maar wel na 10 minuutjes. Hij staat je wel supermooi!
  Joyce onlangs geplaatst…VLOG #11 || Daten in Haarlem met BrittanyMy Profile

  1. Reply
   Irina
   13 oktober 2016 at 11:32

   Ja ik vind hem zelf niet net mat genoeg, haha. Maar alsnog mooi!

 6. Reply
  Mariska
  13 oktober 2016 at 09:53

  Deze heb ik ook, doet met denken aan Twig van MAC maar valt bij mij net iets meer roze uit. Ze zitten super fijn, dat wel!

  1. Reply
   Irina
   13 oktober 2016 at 11:31

   Ja echt heerlijk lekker op je lippen inderdaad!

 7. Reply
  Maaike
  13 oktober 2016 at 09:32

  Deze ziet er erg mooi uit. Ik zou zelf graag ook nog eens Lippie Stix willen proberen. Sowieso wat van Colourpop, maar deze staan toch wel met stip op 1.
  Maaike onlangs geplaatst…Combined book review (September 2016)My Profile

  1. Reply
   Irina
   13 oktober 2016 at 11:31

   Zeker proberen! De Ultra Matte Lip producten zijn ook mooi!

 8. Reply
  Samantha
  13 oktober 2016 at 09:27

  Wauw echt een toffe kleur! <3 Liefs, Sam
  Samantha onlangs geplaatst…OOTD | BLACK STRIPESMy Profile

  1. Reply
   Irina
   13 oktober 2016 at 11:31

   Ja leuk is die he!

 9. Reply
  Brittany
  13 oktober 2016 at 08:54

  Wauwie, wat een prachtige kleur zeg! Hij staat je ook nog is heel goed. Ik ga met kerst en oud en nieuw naar Amerika dus dan ga ik helemaal los qua bestellen haha.
  Brittany onlangs geplaatst…Mijn ervaring met wimperextensionsMy Profile

  1. Reply
   Irina
   13 oktober 2016 at 09:13

   Haha dat snap ik!

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.