Colourpop Lippie Stix – Lumière

13 oktober 2016 18 Comments

Colourpop Lippie Stix - Lumière

Na de Colourpop Ultra Matte Lip in ‘Bumble’ is het vandaag tijd voor de Colourpop Lippie Stix in ‘Lumière’. Tot nog toe ben ik ontzettend te spreken over de producten van Colourpop. Zou dat hierna nog zo zijn? Ik laat je vandaag deze mooie oudroze kleur zien!

Colourpop Lippie Stix - Lumière

De Lippie Stix van Colourpop zijn net als alle andere producten verpakt in een kartonnen doosje. Dit is een wit doosje met holografische letters ‘LIPPIE STIX’. Aan de zijkant van het doosje staat de kleurnaam.

Uit het doosje haal je de Lippie Stix zelf: een langwerpige, dunne witte huls. Ook hier staat weer met holografische letters de merknaam etc. op. Aan de onderkant van de stick staat ook weer de kleurnaam: makkelijk zoeken in je stash want aan iets anders is de kleur niet te herkennen met een dichte huls.

Colourpop Lippie Stix - Lumière

Lumière is een mooie oudroze kleur, met een tintje paars er doorheen. Zoals je kunt zien aan de swatch is hij ontzettend goed gepigmenteerd. Hij gaat soepel over mijn huid heen en brengt fijn aan. Zoals je hier ook kunt zien is dat de lipstick o goed als mat is.

Colourpop Lippie Stix - Lumière

Op de lippen zelf is hij toch net wat glanzender dan op de swatch op mijn arm. Jammer, maar geen ramp. Verder brengt de Lippie Stix ook op mijn lippen weer ontzettend goed aan en dekt hij goed.

Colourpop Lippie Stix - Lumière

En dan nu full face: ik heb er weer een nieuwe favoriet bij! De kleur heeft een licht glansje, waar ik zelf wel aan moet wennen omdat ik eigenlijk altijd alleen maar matte lipkleuren draag. Toch merk ik dat ik deze kleur er graag bij pak: wat een leuk kleurtje voor iedere dag!

De houdbaarheid is ook echt ontzettend goed: vergelijkbaar met mijn MAC lipsticks. Natuurlijk slijt de kleur wel, maar dit doet hij heel geleidelijk. Wanneer ik de Lippie Stix s’ochtends aanbreng en de hele dag niet bijwerk, zit er s’avonds nog altijd kleur op mijn lippen: na alles te hebben kunnen eten de hele dag door. Echt een topper!

De Colourpop Lippie Stix in Lumière kost $5,00

18 Comments

 • Julie 14 oktober 2016 at 17:01

  Wow, dat kleurtje staat jou echt geweldig! Ik vind het echt een mooie tint! 🙂 Jammer dat je het merk hier nergens kan kopen 🙂

  • Irina 14 oktober 2016 at 18:30

   Ja er is echt lastig aan te komen helaas!

 • Kim 14 oktober 2016 at 15:13

  Wat een leuk blogje heb je! Ik volg je gelijk even. <3

  • Irina 14 oktober 2016 at 18:30

   Leuk om te horen! <3

 • hilde 13 oktober 2016 at 21:34

  Wat een mooie kleur! Helemaal mijn smaak. Staat je echt heel goed!!

  • Irina 13 oktober 2016 at 21:56

   Dankjewel Hilde! <3

 • Lotje 13 oktober 2016 at 20:13

  Ik heb ‘m laatst ook gekocht en hij is zo mooi! <3

  • Irina 13 oktober 2016 at 20:39

   Ja hij is echt prachtig!

 • Joyce 13 oktober 2016 at 10:50

  Ik gebruik hem ook met heel veel liefde! Bij mij lijkt hij juist wel wat matter, misschien niet meteen, maar wel na 10 minuutjes. Hij staat je wel supermooi!

  • Irina 13 oktober 2016 at 11:32

   Ja ik vind hem zelf niet net mat genoeg, haha. Maar alsnog mooi!

 • Mariska 13 oktober 2016 at 09:53

  Deze heb ik ook, doet met denken aan Twig van MAC maar valt bij mij net iets meer roze uit. Ze zitten super fijn, dat wel!

  • Irina 13 oktober 2016 at 11:31

   Ja echt heerlijk lekker op je lippen inderdaad!

 • Maaike 13 oktober 2016 at 09:32

  Deze ziet er erg mooi uit. Ik zou zelf graag ook nog eens Lippie Stix willen proberen. Sowieso wat van Colourpop, maar deze staan toch wel met stip op 1.

  • Irina 13 oktober 2016 at 11:31

   Zeker proberen! De Ultra Matte Lip producten zijn ook mooi!

 • Samantha 13 oktober 2016 at 09:27

  Wauw echt een toffe kleur! <3 Liefs, Sam

  • Irina 13 oktober 2016 at 11:31

   Ja leuk is die he!

 • Brittany 13 oktober 2016 at 08:54

  Wauwie, wat een prachtige kleur zeg! Hij staat je ook nog is heel goed. Ik ga met kerst en oud en nieuw naar Amerika dus dan ga ik helemaal los qua bestellen haha.

  • Irina 13 oktober 2016 at 09:13

   Haha dat snap ik!

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×