Colourpop Dream St. palette

Colourpop Dream St. oogschaduw palette

20 april 2019 4 Comments

Colourpop is echt een van mijn favoriete budget merken geworden de afgelopen jaren, maar helaas is het lastig te verkrijgen in Nederland. Toen het merk dan ook gratis wereldwijde verzending had besloot ik mijn slag te slaan en een aantal producten te bestellen. Eén daarvan was het Dream St. palette, dat al langere tijd op mijn wishlist stond. Dit palette in samenwerking met Kathleen Lights sprak me namelijk niet alleen qua vormgeving ontzettend erg aan, ook vind ik het mega tof dat er naast naturelle tinten ook juist hele opvallende kleuren in zitten. Tijd om hem vandaag uitgebreid aan je te laten zien!

De verpakking van het Colourpop Dream St. palette

Ik zei het al: de vormgeving van het palette spreekt me ontzettend erg aan. Het palette wordt namelijk geleverd in een kartonnen doosje, met hierop dezelfde opdruk als het palette zelf heeft. Dit doosje is wit met een rosé gouden patroon erop dat het beste te vergelijken is met een combinatie tussen marmer en het heelal. Niet zo gek dan ook dat er hier en daar een sterretje en een maan op de verpakking zijn afgedrukt.

Naast het feit dat het doosje er naar mijn mening ontzettend gaaf uit ziet, voelt het ook stevig aan. Ondanks dat het een simpele kartonnen verpakking is sluit hij wel magnetisch en zitten de oogschaduw pans stevig vast. Qua verpakking is hij dan ook eigenlijk hetzelfde als het Disney Designer palette dat ik eerder al reviewde voor jullie. Het verschil zit hem natuurlijk in de vormgeving en de kleuren van de oogschaduw.

Colourpop Dream St. palette

De inhoud van het Colourpop Dream St. palette

In het palette vind je namelijk twaalf verschillende tinten oogschaduw, die variëren van nude tot zelfs donkergroen en paars. Zelf vind ik het ontzettend leuk dat dit palette niet volledig bestaat uit nude tinten of volledig uit opvallendere tinten. Deze combinatie maakt juist dat je alle kanten op kunt met het palette en hem daardoor ook perfect mee kunt nemen op reis. Hiermee kun je zowel simpele dagelijkse looks maken als heftige avondlooks. En dat alles in een relatief klein palette dat gemakkelijk in je tas past. Ideaal. Het enige minpunt is het feit dat er een spiegel ontbreekt: dat had het palette in mijn ogen volledig af gemaakt.

Colourpop Dream St. palette

De swatches van het Colourpop Dream St. palette

Zodra ik het palette begon te swatchen werd ik meteen weer enthousiast: dit is de geweldige kwaliteit die ik van Colourpop gewend ben. Hierboven zie je alle twaalf de oogschaduws op mijn arm aangebracht. Van links naar rechts zie je de kleuren Shooting Star, Magical, Star Dust, Twinkle, Sweet Dreams, Water Bearer, Potion, Spark, Kaleidoscope, Elfish, Moony en Mermaid Boy.

Alle oogschaduws zijn ontzettend goed gepigmenteerd. Moony lijkt misschien wat weg te vallen op mijn arm, omdat deze heel erg dicht bij mijn eigen huidskleur komt. Dit is echter wel de perfecte kleur om als basis te gebruiken over het gehele ooglid. Wat betreft mijn favorieten zal het je vast niet verbazen dat dit vooral Water Bearer, Potion en Mermaid Boy zijn. Vooral Mermaid Boy heeft een prachtige glans in zich zitten waar ik echt verliefd op ben geworden. Dat maakt overigens niet dat ik de overige naturelle tinten niet mooi vind, want ook deze zijn prachtig en ontzettend fijn om mee te werken. Daarnaast ben ik blij dat zowel de matte als glanzende kleuren goed gepimenteerd zijn. Iets wat je vaak anders ziet.

Colourpop Dream St. palette

Een ooglook met het Colourpop Dream St. palette

Voor mijn ooglook besloot ik voor een relatief neutrale warme look te gaan. Ik begon met het aanbrengen van Moony over mijn gehele ooglid als een basis. Vervolgens pakte ik de kleur Shooting Star en bracht deze aan in mijn crease, helemaal tot aan de binnenkant van mijn oog. Met Potion bracht ik meer kleur en direct ook warmte aan in de look, door deze aan de buitenzijde van het ooglid aan te brengen tot helemaal in de crease. Vervolgens maakte ik de look af door Twinkle aan de binnenzijde van het bewegend ooglid aan te brengen voor een mooie glans en hierdoor helderdere oogopslag. Winged eyeliner en een laagje mascara erbij en de look is af.

Colourpop Dream St. palette

Mijn conclusie over het Colourpop Dream St. palette

Al met al zal het jullie niet verbazen dat ik ontzettend enthousiast ben over dit palette. Hij voelt stevig aan, ziet er leuk uit en is ook nog eens perfect om mee te nemen door het formaat en de combinatie van kleuren. Daarnaast zijn alle oogschaduw kleuren goed gepigmenteerd en fijn om mee te werken. Je hebt amper last van fall out, hebt weinig product nodig voor een mooi resultaat en alle kleuren laten zich goed in elkaar over blenden. Wat mij betreft is dit palette dan ook weer een echte budget topper. Het palette is hier voor $16.00 te verkrijgen.

Colourpop Dream St. palette

4 Comments

 • Marieke 24 mei 2019 at 21:28

  Mooie kleuren! Ik wil zo graag daar iets bestellen. Ik wilde vragen heb jij nog inklaringskosten aan de deur moeten betalen? Hoe heb je dat gedaan met alle bijkomende kosten?

  • Irina 24 mei 2019 at 22:40

   Ik bestel eigenlijk altijd in kleine hoeveelheden, dus pakketjes met een uiterlijke waarde van $21, zodat je sowieso geen douanekosten hoeft te betalen. Het leukste is om te bestellen tijdens hun gratis wereldwijde verzending acties, want dan mis de $6 aan verzendkosten die je per pakket moet betalen. Op dit soort momenten bestel ik dus vaak meerdere bestellingen die allemaal onder die $21 blijven, zodat ik geen extra kosten heb maar wel prachtige Colourpop producten aan mijn stash kan toevoegen ^^

   • Marieke 24 mei 2019 at 23:07

    Dankjewel voor je antwoord!
    Dan ga ik daar eens op letten. Ik dacht altijd dat je alsnog inklaringskosten aan de deur moest betalen ook al bleef je onder de 21/22 euro, maar dat is dus niet zo als ik het zo hoor?

 • Mei Qi 23 april 2019 at 12:45

  Wat een mooie kleuren!

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×