Colourpop Disney Designer crème lux lipsticks Belle en Ariel

Colourpop Disney Designer crème lux lipsticks Belle en Ariel

7 december 2018 8 Comments

Colourpop is een Amerikaans merk met ontzettend leuke prijzen en de mooiste producten. Het liefst zou ik de halve webshop leegkopen, maar de verzendkosten en douanekosten houden me daarin toch tegen. Toen ik de video van Brittany en Joyce zag over de nieuwe Colourpop Disney Desinger collectie wist ik het meteen: deze producten moet ik hebben. Het oogschaduw palette staat op mijn lijstje voor de kerst, maar de twee lipsticks die ik graag wilde hebben bestelde ik zelf. Vandaag laat ik ze aan je zien: Belle en Ariel.

Colourpop Disney Designer crème lux lipsticks Belle en Ariel

De verpakking van de Colourpop Disney Designer lipsticks

Alleen al de verpakking van de lipsticks is prachtig. Ze komen namelijk in kartonnen doosjes met hierop de mooiste tekeningen van de Disney prinsessen waar de lipsticks naar zijn genoemd. Deze doosjes ga ik dus sowieso bewaren, want helaas is dezelfde tekening niet op de huls meegenomen.

De huls van de lipsticks is namelijk goudkleurig, met hierop de handtekeningen van alle verschillende Disney prinsessen uit de collectie. Helaas vertelde Brittany (onze echte Disney kenner) dat dit niet de officiële handtekeningen zijn van Disney, maar alsnog ziet het er ontzettend mooi uit. Zelf had ik echter toch liever de tekeningen van de prinsessen op de lipsticks gezien, maar dit is maar net wat jouw smaak is.

De hulzen van de lipsticks voelen verder ontzettend stevig aan en ook het draaisysteem werkt ontzettend makkelijk. De lipsticks klikken stevig vast, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over een lipstick die open gaat in je tas. Wel zo fijn!

Colourpop Disney Designer crème lux lipsticks Belle en Ariel

De swatches van de Colourpop Disney Designer lipsticks

Dan gaan we door naar het belangrijkste onderdeel van deze review: de swatches van de lipsticks zelf. Hierboven zie je de swatches op mijn arm: de onderste kleur is Belle en boven zie je de kleur Ariel. 

Beide kleuren zijn niet mega opvallend, maar Belle is van deze twee toch wel de minst nude kleur. Zelf was ik verliefd op beide kleuren, maar vooral erg benieuwd naar hoe Belle zou staan op mijn lippen. Daarnaast leek Ariel haast een dupe van mijn favoriete lipstick van Mac: Velvet Teddy. Deze twee kleuren lijken ook zeker erg veel op elkaar, behalve het feit dat Ariel net wat meer oranje in zich heeft en Velvet Teddy meer bruin.

Colourpop Disney Designer lipstick – Belle

Colourpop Disney Designer crème lux lipsticks Belle en Ariel

We beginnen met de kleur Belle op mijn lippen. Het eerste wat me opviel was hoe gemakkelijk de lipstick aanbrengt: hij glijd echt over mijn lippen, zonder direct weer te verschuiven wanneer je praat of eet. Daarnaast is de kleur wat mij betreft echt perfect: een soort oud roze kleur maar dan net wat donkerder en opvallender. Wat mij betreft zeker een kleur voor iedere dag.

Colourpop Disney Designer crème lux lipsticks Belle en Ariel

Zo ziet Belle er dan ook uit op mijn lippen en ik moet zeggen dat ik echt direct verliefd was op de kleur. Zo full face lijkt de kleur zelfs wat meer een bessentint dan oud roze, maar het leuke is dat hij in ieder licht iets anders lijkt. Daarnaast brengt de lipstick zoals je kunt zien aan met een lichte glans, maar gedurende de dag wordt hij matt zonder gelijk uitdrogend te zijn: mijn favoriete soort finish.

Colourpop Disney Designer lipstick – Ariel

Colourpop Disney Designer crème lux lipsticks Belle en Ariel

Dan gaan we verder met Ariel: de nude tint van de twee. Zoals ik al zei deed hij me heel erg denken aan Mac Velvet Teddy, maar deze tint is net iets meer oranje. Om nu te zeggen dat ik er direct weg van ben: dat niet. Maar de kleur is zeker erg mooi en ik denk dat hij veel meiden goed zal staan.

Colourpop Disney Designer crème lux lipsticks Belle en Ariel

Ook full face ben ik niet helemaal weg van Ariel, maar ik vind het ook zeker geen verkeerde kleur. Je kunt op deze foto wel goed zien wat ik bedoel met de oranje tint in de lipstick. Het is dan ook een behoorlijk warme nude tint: niet erg geschikt wanneer je een koele ondertoon hebt. Met mijn warme ondertoon kan ik hem echter prima hebben, dus ik zal hem er zeker vaker bij gaan pakken.

Colourpop Disney Designer crème lux lipsticks Belle en Ariel

Mijn conclusie over de Colourpop Disney Designer lipsticks

Ik ben echt helemaal verliefd op deze prachtige collectie van Colourpop: de verpakkingen alleen al zorgen ervoor dat ik alle producten het liefst in mijn stash zou hebben liggen. Maar gelukkig zijn de lipsticks zelf ook gewoon ontzettend fijn in gebruik: ze brengen makkelijk aan, voelen prettig aan op de lippen en ook de houdbaarheid vind ik ontzettend fijn. Na een complete dag Belle te hebben gedragen, inclusief een avondje gourmetten, zat de kleur er nog verbazingwekkend goed op. Natuurlijk zag je wat slijtplekjes en waren de velletjes op mijn lippen beter zichtbaar geworden, maar overal vond ik de lipstick mooi geleidelijk vervagen waardoor het niet zo opviel.

Dat ik erg tevreden ben over de lipsticks lijkt me dan ook wel duidelijk, dus mocht je ze zelf willen aanschaffen dan zou ik er snel bij zijn: de collectie is namelijk limited edition en vooral deze lipsticks zijn erg geliefd. Ze zijn al meerdere keren uitverkocht geweest en opnieuw bijgevuld, dus sla snel je slag. Je shopt Belle hier en Ariel hier voor $7,00 per stuk.

8 Comments

 • Nicole 10 december 2018 at 21:24

  Oh wauw de textuur van de lipsticks ziet er echt zooooo fijn uit. De kleuren staan je ook heel erg mooi.

 • Lieke van Veen 8 december 2018 at 21:49

  Die verpakkingen zijn echt super mooi en de lipsticks ook.

 • Natascha - Beautyopinie 7 december 2018 at 20:15

  Volgens mij kan jij echt alle kleuren lipsticks hebben 🙂 Ik vind Ariel heel mooi bij je staan maar ik kan dit dus echt niet hebben. Belle vind ik wel heel erg uh Belle 🙂

 • Blog & Beauty 7 december 2018 at 19:44

  Wat een mooie verpakking, ik vind de kleur Belle echt heel mooi.

 • Tania 7 december 2018 at 11:17

  Alleen al voor de verpakkingen zou je deze willen kopen. Belle vind ik persoonlijk de mooiste van de 2

 • Yvonne 7 december 2018 at 11:13

  Practige kleuren!

 • Liset 7 december 2018 at 09:00

  Leuke lipsticks! Ik was vroeger helemaal fan van De kleine zeemeermin! Ik moet zeggen dat ik Belle het mooiste vind :).

 • Hillybillybeauty 7 december 2018 at 08:34

  Oh de Belle is echt prachtig! Wow!

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×