Colourpop Créme Lux lipsticks 21 Questions & Mesmerize

Colourpop Créme Lux lipsticks 21 Questions & Mesmerize

12 juni 2019 1 Comment

Eind vorig jaar ontdekte ik de Colourpop Créme Lux lipsticks, doordat ik graag een aantal producten uit de Disney Designer collectie wilde proberen. Inmiddels is de kleur Belle uit die collectie één van mijn absoluut favoriete lipsticks geworden die ik dan ook met regelmaat draag. Toen Colourpop dan ook weer eens een actie met gratis wereldwijde verzending had besloot ik nog een aantal van deze lipsticks te bestellen. Vandaag laat ik je de kleurtjes 21 Questions en Mesmerize zien.

Colourpop Créme Lux lipsticks 21 Questions & Mesmerize

De verpakking van de Colourpop Créme Lux lipsticks

De verpakking van de producten van Colourpop vind ik over het algemeen heel erg mooi, en ook totaal niet goedkoop ogen. Ook deze lipsticks worden weer ontzettend mooi verpakt en voelen hierdoor luxe aan.

In eerste instantie krijg je de lipsticks binnen in kartonnen doosjes. Deze doosjes zijn in tegenstelling tot de meeste lipstick merken niet zwart maar juist wit van kleur met hierop een prachtige gouden opdruk qua tekst. Je kunt direct zien dat je met een créme lux lipstick te maken hebt en ook aan de bovenkant van het doosje kun je heel gemakkelijk zien welke kleur je in handen hebt.

Wanneer je de lipstick vervolgens uit het doosje haalt komt hier een prachtige gouden huls tevoorschijn. De huls is compleet bedekt met matte gouden sterretjes, waar de huls zelf juist glanzend goud is. Daarnaast vind je in het mat goud de naam van het merk en aan de onderkant vind je de kleur weer duidelijk aangegeven. Wat mij betreft een ontzettend mooie verpakking die ook nog eens stevig sluit, waardoor je niet zo snel de dop zult verliezen in je tas.

Oh, en aan elk detail is gedacht want zoals je op de foto’s kunt zien heeft Colourpop de sterretjes van de verpakking terug laten komen in de lipsticks zelf. Ik ben gek op dit soort kleine details, en vind het dan ook een ontzettend leuke toevoeging die de lipsticks net iets specialer maakt.

Colourpop Créme Lux lipsticks 21 Questions & Mesmerize

Swatches van de Colourpop Créme Lux lipsticks

Dan gaan we verder met de swatches op mijn arm, die zoals je kunt zien helemaal niet tegen vielen. Hierboven zie je links 21 Questions en rechts Mesmerize. Ik kende de formule van de lipsticks natuurlijk al en ook deze twee kleurtjes maakten me direct blij tijdens het swatchen. Ze zijn ontzettend zacht waardoor ze heel gemakkelijk over mijn arm glijden en laten daarbij ook direct een mega gepigmenteerde swatch achter. Wat mij betreft is dit echt precies zoals ik mijn lipsticks graag zie.

Colourpop Créme Lux lipsticks 21 Questions & Mesmerize

Colourpop Créme Lux lipstick
21 Questions

Dan is het tijd voor de swatches op mijn lippen, waarbij ik begin met 21 Questions. Deze rood/oranje tint brengt ontzettend gemakkelijk aan, dekt mooi en gelijkmatig en laat de velletjes op mijn lippen totaal niet zien. Daarnaast ben ik verliefd op de kleur: hoe tof is deze in de zomer?

Colourpop Créme Lux lipsticks 21 Questions & Mesmerize

Full face ben ik er dan ook echt ontzettend blij mee en ik weet zeker dat ik hem er nog heel erg vaak bij ga pakken. Het is een mooie warme tint, die goed staat bij mijn huidskleur en ook nog eens mega fijn aanvoelt op de lippen. Ja, dit is zeker een nieuwe favoriet.

Colourpop Créme Lux lipsticks 21 Questions & Mesmerize

Colourpop Créme Lux lipstick
Mesmerize

Dan gaan we verder met de kleur Mesmerize, die ik eerlijk gezegd een stukje donkerder had verwacht toen ik hem bestelde. Zoals je hierboven kunt zien is het op mijn lippen een mooie zachtroze kleur die perfect is voor op dagelijkse basis.

Colourpop Créme Lux lipsticks 21 Questions & Mesmerize

Full face vind ik ook zeker dat ik hem goed kan hebben, maar het is geen kleur die ik zelf heel vaak zal pakken. Ik ben simpelweg niet zo’n fan van lichte roze kleurtjes, dus wat dat betreft is het jammer dat ik hem in de huls een stuk donkerder had verwacht. Alsnog zeker geen miskoop, want hij is en blijft ontzettend mooi.

Colourpop Créme Lux lipsticks 21 Questions & Mesmerize

Mijn conclusie over de Colourpop Créme Lux lipsticks

Al met al wist ik eigenlijk voor ik de lipsticks ging testen al dat dit nieuwe favorieten zouden gaan worden en dat is ook wel weer gebleken. De kleurtjes zijn mooi, brengen gemakkelijk aan, dekken mooi en egaal en blijven ook nog eens ontzettend goed zitten. Na een maaltijd is de kleur wel gesleten, maar dit gebeurt op zo’n natuurlijke en egale manier dat het niet meteen heel erg lelijk eruit komt te zien. Bijwerken kun je dan ook zeker doen, maar het is ook geen ramp wanneer je de lipstick thuis bent vergeten. De Colourpop Créme Lux lipsticks zijn hier te koop voor $7,50 per stuk.

Colourpop Créme Lux lipsticks 21 Questions & Mesmerize

1 Comment

 • Liset - Beautydagboek 12 juni 2019 at 09:48

  Mooie kleurtjes zijn het! Ik vind de eerste, rode kleur erg mooi. Die zou ik zo dragen!

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×