Colourpop bestelling unboxen // WEEKVLOG #13

24 mei 2017 11 Comments

Afgelopen week kreeg ik een heel erg leuk pakketje binnen, namelijk mijn Colourpop bestelling! Ik unbox alle producten op camera en laat de swatches zien. Daarnaast krijg ik 2 nieuwe boyfriend jeans binnen en test een Primark lipstick. Verder werk ik aan school en maak een wandeling met Brownie. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

11 Comments

 • Jolanda 25 mei 2017 at 09:19

  Goed geshopt hoor! Ik heb serieus nog niets van dit merk ?

 • Maaike 24 mei 2017 at 15:07

  Mooie aankopen heb je gedaan! Leuk om te zien!

 • Bianca Schrijft 24 mei 2017 at 14:15

  Die colourpop is wel een hele mooie aankoop en ook een leuke manier van versturen. Bij boxen is de verpakking zo belangrijk, vind ik. Die moeten het al verkopen.

 • Annika - Mrs. Marvelous 24 mei 2017 at 13:20

  Leuke weekvlog! Ik wil ook ColourPop, ik ga deze week neuzen op de site!

 • Hillybilly Beauty 24 mei 2017 at 12:43

  Heerlijk zo’n powernap toch?! En je Colourpop bestelling ❤❤❤

 • Cindel 24 mei 2017 at 09:38

  Ik vind de lipsticks erg mooi! Ben zelf niet bekend met het merk colourpop. Maar de mooist vindt ik toch wel de nude matte lipstick van de primark. Jammer dat er geen in lelystad zit anders ging ik er gelijk 1 halen 😀

 • Astrid 24 mei 2017 at 09:14

  Lekker druk weekje. De colour pop bestelling is echt gaaf! Prachtig pigment… Jammer dat ze geen palettes hebben.

 • Debbie 24 mei 2017 at 09:05

  Leuke vlog! Altijd leuk om zo mee te kijken in iemands leven 🙂
  Is dat United Wardrobe een soort van Marktplaats?

  • Irina 24 mei 2017 at 22:17

   Ja klopt! Maar dan met een soort tussenschakel, waardoor het voor zowel de verkoper als de koper veiliger is ^^

 • Shana en Henry 24 mei 2017 at 09:05

  Tof dat je vlogt! Hoe lang ben je aan je weekvlogs bezig want zijn toch mooie lange vlogs! Superovergangen ook met dat marmer! Doe zo verder! Wij komen zeker nog langs hier!

 • Dhini 24 mei 2017 at 09:04

  Wat leuk vlog! Mooi aankopen van Colourpop. Gefeliciteerd winnaar

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×