Colourful Rebel shoplog // SHOP OR FLOP

Colourful Rebel shoplog // SHOP OR FLOP

12 februari 2021 No Comments

Het is opnieuw tijd voor een Shop or Flop aflevering, waarin ik vandaag de webshop Colourful Rebel test. Ik bestelde in totaal vier verschillende outfits en test alle items voor jullie uit op prijs/kwaliteit-verhouding en size inclusivity. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×