Collective Shoplog Zomervakantie

17 september 2014 No Comments

stil collective shoplog zomervakantie

Ik had alsmaar geen tijd om de video te bewerken, maar hier is hij eindelijk: mijn shoplog van de zomervakantie! Aangezien ik merkte dat ik in verhouding nogal vaak shoplogs online zette, heb ik deze keer meer bij elkaar gespaard en is het dus een langere shoplog geworden. Ik hoop dat het zo minder snel saai wordt!

Ik laat spullen zien van de H&M, Coolcat en Boohoo. Het kan dus zijn dat een deel al niet meer te koop is, aangezien ik het een tijdje geleden heb gekocht dus sorry daarvoor! Ik had echt geen tijd naast mijn studie om hem eerder te bewerken!

Aangezien mijn camera het heeft begeven (zoals ik vorige keer al vertelde) kan ik dus waarschijnlijk voorlopig geen filmpjes online zetten. Ik hoop dat ik de camera van mijn moeder ervoor mag gebruiken wanneer ik tijd heb want dan kan ik gewoon blijven bloggen!

Heb jij nog iets leuks gekocht?

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×