Collective shoplog & toe aan vakantie // WEEKVLOG #129

Collective shoplog & toe aan vakantie // WEEKVLOG #129

20 september 2021 No Comments

Het is weer maandag en dus ook weer tijd voor een nieuwe weekvlog. Deze week doe ik een behoorlijk grote collective shoplog met allerlei nieuwe fashion items die ik zelf kocht en heb gekregen. Daarnaast ben ik toe aan vakantie, en dat merk ik aan mezelf. Heel veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn blog over body positivity, mental health, fashion, lifestyle en beauty, afgewisseld met travel en interieur. Hier vind je wekelijks meerdere artikelen en video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×