Beauty

Collection Lasting Perfection Concealer

IMG_1002

Toen ik in Londen was moest ik natuurlijk de bekende en gehypte concealer van het merk Collection meenemen. Ik besloot alle 3 de kleuren mee te nemen en vandaag laat ik deze aan jullie zien, zo weten jullie hoe de 3 kleuren zijn en natuurlijk of ik het een fijne concealer vind!

IMG_1006

Dit is hoe de applicator van de concealer er uit ziet. Het is een simpele spons applicator, wat ik zelf fijn vind werken. Natuurlijk kan het hygiënischer door er een knijptube van te maken, maar zelf vind ik dit niet zo’n erg probleem. De applicator is zacht en brengt de concealer makkelijk aan.

IMG_1008

Hier zie je de verschillende kleuren waarin de concealer verkrijgbaar is. Van licht naar donker heb je 01 Fair, 02 Cool Medium en 03 Warm Medium.

Zoals te zien is hebben de kleuren een gele/oranje ondertoon, waardoor deze misschien minder goed zijn voor mensen met een koele ondertoon in hun huid. Zelf heb ik een warme ondertoon, en voor mij zijn de kleurtjes dus wel geschikt. Het ligt eraan of ik bruin ben of niet, maar zelf val ik tussen de lichtste en de middelste kleur in.

IMG_1019
Hier zie je een plekje van mijn huid die ik ga proberen te camoufleren met concealer. Ik gebruik alleen concealer, geen foundation, zodat jullie de dekking goed kunnen zien.

IMG_1020

De lichtval op deze foto is jammer genoeg anders dan op de eerste foto, maar je kunt gelukkig nog wel het effect van de concealer zien. Het plekje is niet volledig gecamoufleerd, maar wel een stuk minder zichtbaar. Wanneer je ook foundation zou dragen onder de concealer denk ik dat je het plekje helemaal niet meer zult zien.

Kort gezegd: de concealer is inderdaad zo fijn als de hype doet vermoeden. Ik ga hem dan ook met alle liefde gebruiken, en jullie zullen hem wellicht vaker voorbij zien komen in filmpjes e.d.

De concealer is hier te koop voor £4.19

You Might Also Like

vorig artikel
volgend artikel

5 Comment

 1. Reply
  Cynthia
  16 juli 2015 at 21:29

  Ziet er goed uit! Ik gebruik zelf een camouflage cream van Catrice waar ik ook erg blij mee ben 🙂

  1. Reply
   Irina
   19 juli 2015 at 10:07

   Daar hoor ik inderdaad ook veel goede verhalen over!

 2. Reply
  Melissa
  16 juli 2015 at 15:32

  Ze zien er fijn uit, ze staan ook op mijn lijstje om mee te nemen uit Lomden! 🙂

  1. Reply
   Irina
   19 juli 2015 at 10:07

   Zeker meenemen!

 3. Reply
  Laura - Dagelijkse hap
  16 juli 2015 at 15:03

  Ziet er zeker goed uit 😀 Fijn dat er drie kleuren zijn!

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.