Collection Eyes Uncovered Nude Palette

21 juli 2015 2 Comments

IMG_0973 Collection kennen we allemaal van de gehypte concealer, maar over andere producten van het merk horen we eigenlijk vrij weinig. Vandaar dat ik besloot om ook andere producten van het merk mee te nemen uit Londen. Vandaag laat ik jullie het Eyes Uncovered Nude Palette zien, met 6 mooie naturel kleuren.

IMG_0976

De verpakking van het palette is niet erg speciaal: een simpel zwart, kartonnen doosje. De sluiting van het palette is wel erg goed: deze gaat magnetisch, waardoor het palette niet zomaar open zal gaan in je tas. Daarnaast zit er nog een extra doorzichtig folie voor de oogschaduws wanneer je het palette opent.

IMG_0971
In het palette zitten 6 verschillende kleuren. Van links naar rechts:

 • White Chocolate
 • Buttercream
 • Biscuit
 • Chocolate Milk
 • Brown Sugar
 • Espresso

Ik moet het Collection nageven: de namen vind ik ontzettend leuk. Wel had er iets meer variatie in kleuren mogen zijn van mij. De kleuren die in het palette zitten liggen dicht bij elkaar, waardoor deze wanneer je ze gaat gebruiken snel in elkaar over zullen lopen.

IMG_0983

En dan nu de swatches! Zoals je kunt zien liggen de kleuren inderdaad dicht op elkaar, alleen de laatste kleur (Espresso) steekt echt af van de rest. De oogschaduws zijn wat poederig, maar brengen verder fijn aan en het pigment is goed. Jammer dat er niet meer variatie in kleur is, maar wanneer je 1 van de eerste 3 kleuren als highlighter gebruikt, de 4e of 5e kleur als basiskleur op het ooglid, en de laatste kleur in de arcadeboog, kun je er wel een mooie look mee maken.

Al met al vind ik dit een leuk paletje, zeker wanneer je je bedenkt dat het vrijwel niets kost. Het palette kost namelijk maar £3.99! Voor die prijs is het palette het zeker waard, en ik ga hem zeker vaker gebruiken.

 

 

2 Comments

 • Janneke 23 juli 2015 at 01:21

  Prachtig palette! Ik houd echt van nude kleuren oogschaduw!

 • Bianca 21 juli 2015 at 08:48

  Wat een mooie kleurtjes! Wel jammer dat er niet meer variatie qua kleur is, maar mooie looks kun je er zeker mee maken! En voor die prijs… <3 haha! XO

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×