Collectie lancering & angst voor de tandarts // WEEKVLOG #134

Collectie lancering & angst voor de tandarts // WEEKVLOG #134

25 oktober 2021 No Comments

Vandaag is het weer tijd voor een nieuwe weekvlog! Helaas was dit niet helemaal mijn week, ondanks de lancering van mijn eigen sieraden collectie IRINA GOES BOLD 2.0. De week begon door de lancering heel erg positief, maar daarna ging mijn spalkje plotseling los waardoor mijn angst voor de tandarts naar boven komt. In deze vlog bespreek ik het uitgebreid met je: veel kijkplezier!

Helaas is er bij het opslaan van de video iets fout gegaan, waardoor de video onscherp is op meerdere stukken. Na 3/4x opnieuw opslaan bleef dit probleem ontstaan, waardoor ik er helaas niets aan heb kunnen doen. Hopelijk stoort het niet al te erg doordat het tijdens een praatgedeelte is en het beeld dus niet enorm belangrijk is. Sorry voor het ongemak!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn blog over body positivity, mental health, fashion, lifestyle en beauty, afgewisseld met travel en interieur. Hier vind je wekelijks meerdere artikelen en video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×