Persoonlijk, Video

Collabs filmen & lancering Irina Touw // WEEKVLOG #21

Woensdag is weekvlogdag! In deze weekvlog ben ik druk bezig voor mijn blog en YouTube kanaal. Ik film zowel met Daniëlle als met Joyce en ben druk in de weer voor de lancering van Irina Touw. Wat kan ik toch blij worden van bloggen en ook vooral van de lieve reacties van jullie: mijn lezers en kijkers! Heel veel hartjes voor jullie!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

You Might Also Like

vorig artikel
volgend artikel

1 Comment

 1. Reply
  chucky1012
  30 augustus 2017 at 19:16

  Vervelend dat jij zoveel last van je enkel hebt.
  Leuke vlog 😉
  Prachtige visitekaartjes.
  Zo lief dat jij de andere vlogger had geholpen en dat jij er zo ver weg voor moest reizen.

  Xoxo

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.