Closet Tour

12 april 2015 No Comments

closet tour

Vandaag heb ik dan eindelijk de video die ik jullie al beloofd heb toen ik mijn kledingkast opruimde. Vandaag geef ik jullie een tour door mijn kledingkast! Jammer genoeg vond de camera het heel erg lastig om scherp te stellen, maar dit komt door het licht binnen de kast dus ik kan het jammer genoeg niet opnieuw opnemen. Ik hoop dat jullie het alsnog leuk vinden!

Vergeet je niet te abboneren op mijn youtube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×