CLEAN WITH ME // kamer volledig opruimen en schoonmaken

CLEAN WITH ME // kamer volledig opruimen en schoonmaken

7 april 2021 No Comments

Vandaag heb ik mijn allereerste clean with me video voor je! Ik zit de afgelopen tijd minder goed in mijn vel door het overlijden van mijn opa, waardoor niet alleen mijn hoofd onrustig is geworden maar ook mijn kamer. Ik besloot hier dan ook wat aan te doen en alles volledig op te ruimen en schoon te maken. Van mijn nachtkastje tot mijn kledingkast en mijn bullet journal: alles laat ik je in deze video zien. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×