Lifestyle

Cinema Light Box van Coolgift.com

Cinema Light Box van Coolgift.com

Alweer een tijdje terug ontdekte ik de website Coolgift.com waar je echt ontzettend veel toffe items kunt kopen. Van gadgets tot toffe home decor items: je vindt er van alles. Zelf wilde ik al tijden een Light Box hebben, dus toen ik een item mocht uitkiezen van de webshop wist ik het meteen. Vandaag laat ik hem aan je zien: lees je mee?

Cinema Light Box van Coolgift.com

De Light Box is 30 cm x 5,9 cm x 22 cm. Niet te groot maar ook zeker niet te klein. Hij wordt geleverd met 70 verschillende ‘kaartjes’ om mee te schrijven. Variërend tussen letters, cijfers, blanco plaatjes en symbolen.

De verschillende kaartjes: 4 x A, 2 x B, 2 x C, 2 x D, 4 x E, 2 x F, 2 x G, 2 x H, 3 x I, 2 x J, 2 x K, 3 x L, 2 x M, 2 x N, 4 x O, 2 x P, 1 x Q, 2 x R, 2 x S, 2 x T, 1 x U, 2 x V, 2 x W, 1 x X, 2 x Y, 1 x Z, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 2 x 0, &, @, #, 3 blanco plaatjes

Cinema Light Box van Coolgift.com

De Light Box werkt op 6 AA-batterijen, welke er niet bij worden geleverd. Daarnaast kun je hem ook aansluiten via AC/DC adapter.

Wat ik zelf heel erg leuk vind is dat je de Light Box ook zou kunnen ophangen aan de muur, wat ik niet eerder heb gezien bij andere Light Boxen waar ik naar heb gekeken. Toch denk ik dat mijn voorkeur zal uitgaan naar het neerzetten van de Light Box op mijn bureau.

Op het moment heb ik de spreuk ‘Make Things Happen’ erin staan, en staat hij op de hoek van mijn bureau. Op die manier help ik mezelf er alsmaar aan herinneren dat je hard moet werken wil je iets voor elkaar krijgen. Zowel voor Ordinary Odd als voor school: zonder hard werk bereik je niets.

Daarnaast denk ik dat hij ook heel erg tof kan zijn op de achtergrond van mijn video’s, wanneer ik een setting heb die dat toestaat. Ik vind het altijd heel erg tof staan bij andere YouTubers wanneer ze tijdens een collab een leuke hashtag op de achtergrond zetten in een Light Box. Zeker een idee voor mijn video’s!

Ben jij nou ook benieuwd geworden naar deze toffe woonaccessoire? Je vind hem hier op de website voor €34,95.

You Might Also Like

vorig artikel
volgend artikel

8 Comment

 1. Reply
  Lotje
  16 september 2016 at 17:07

  Een lightbox is zo leuk! Inderdaad superleuk als achtergrond voor je videos! <3
  Lotje onlangs geplaatst…How I Love #9 – Masterpalette by Mario x Anastasia Beverly Hills!My Profile

  1. Reply
   Irina
   16 september 2016 at 17:42

   Ja zodra ik een achtergrond heb die het toestaat komt die zeker in mijn filmpjes!

 2. Reply
  hilde
  16 september 2016 at 14:42

  Als ik dit aan mijn dochters laat zien! Super tof!!
  hilde onlangs geplaatst…The Body Shop Secrets of the World Japanese Camellia CreamMy Profile

  1. Reply
   Irina
   16 september 2016 at 15:05

   Ja ik ben er zo blij mee!

 3. Reply
  Brittany
  16 september 2016 at 10:14

  Zo een light box staat nog op mijn wishlist. Misschien dat ik hem voor kerst vraag!
  Brittany onlangs geplaatst…Video | Boyfriend does my make-upMy Profile

  1. Reply
   Irina
   16 september 2016 at 10:38

   Oew ja dat is ook een leuk cadeau om te geven!

 4. Reply
  Natascha
  16 september 2016 at 09:04

  Wat is ‘ie leuk Irina! Ik zit er over te twijfelen of ik er één wil voor onze babykamer, ik vind het super leuk!
  Natascha onlangs geplaatst…Kiko Hydra Pro Glow hydraterende crèmeMy Profile

  1. Reply
   Irina
   16 september 2016 at 09:10

   Ja ze zijn echt onwijs tof! Zou zeker heel erg leuk staan ^^

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.