Chiquelle shoplog: Shop or Flop

Chiquelle shoplog: Shop or Flop

11 september 2020 No Comments

Vandaag is het tijd voor alweer de tweede aflevering van mijn nieuwe Shop or Flop serie. In deze serie test ik verschillende fashion (web)shops wat betreft prijs/kwaliteit verhouding en size inclusivity. Vandaag is Chiquelle aan de beurt: kun je hier als mid-size/curvy girl shoppen of niet? Kijk snel mee!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×