Chiquelle shoplog & karamel zeezout brownies maken // WEEKVLOG #96

Chiquelle shoplog & karamel zeezout brownies bakken // WEEKVLOG #96

21 december 2020 No Comments

Het is maandag en dus ook weer tijd voor een nieuwe weekvlog. Ik ben in deze video heel erg real met je en laat je zien dat ik ook dagen heb waarin ik niet goed in mijn vel zit, maar doe daarnaast ook een kleine Chiquelle shoplog en ga Tony’s karamel zeezout brownies bakken. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

Ik heb items in deze video gekregen ter review

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn blog over body positivity, mental health, fashion, lifestyle en beauty, afgewisseld met travel en interieur. Hier vind je wekelijks meerdere artikelen en video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

×