China Glaze – It’s A Trap-Eze!

12 maart 2014 1 Comment

DSCF8957

Ik heb de laatste tijd al heel veel nagellak artikelen gehad, maar deze prachtige lak kon ik echt niet laten om te laten zien. Het is mijn eerste lak van China Glaze, en ik ben er gek op! Waarschijnlijk ga ik nog een heleboel andere China Glaze lakken kopen, want ik ben fan.

DSCF8949

It’s A Trap-Eze van China Glaze is een prachtige kleur. Hij heeft een lichte wit/crème kleurige basislaag en daarbij allemaal prachtige kleurrijke glitters. Werkelijk iedere keer dat ik naar de lak kijk zie ik wel weer een andere kleur. Groen, geel, oranje, roze, wit, blauw, zilver, noem maar op. Ik vind het een hele leuke frisse en vrolijke kleur.

DSCF8947

En dit is hem dan. Zoals je ziet verdelen de glitters heel erg mooi, en is het echt een hele leuke kleur. De lak heeft wel een stuk of 3 laagjes nodig om dekkend te worden, maar met zo een lichte kleur vind ik dat niet zo raar. De lak droogt snel dus dan vind ik het niet zo erg om meerdere laagjes te gebruiken!

Ik ben echt ontzettend blij met mijn nieuwe aanwinst, en ga hem dan ook nog vaak dragen. Nu het zonnetje ook weer tevoorschijn komt vind ik hem ook helemaal bij het weer passen. Ook al denk ik stiekem dat het me niet uit zou maken als het slecht weer was, deze pracht lak draag ik het hele jaar door!

China Glaze It’s A Trap-Eze €5,95

Hebben jullie nog een mooie lak ontdekt?

1 Comment

 • Eline 12 maart 2014 at 20:53

  Leuk kleurtje, lekker vrolijk met al die glitters!
  Liefs

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×