Catrice Velvet Matt Lip Creams 010 & 040

27 augustus 2016 12 Comments

Catrice Velvet Matt Lip Creams 010 & 040

Ik liet jullie van de week al de Matt Lip Artist 6hr lippotloden van Catrice zien, die nieuw zijn in het assortiment. Vandaag is het de tijd voor een ander stel matte lipproducten dat Catrice aan haar assortiment heeft toegevoegd. Ik ben gek op matte lipproducten, en over het algemeen al helemaal van lip creams: tijd om te testen dus!

Catrice Velvet Matt Lip Creams 010 & 040

De verpakking van de lip creams is simpel, maar toch wel erg mooi. De huls is doorzichtig, met een zwarte dop. De kleur is meteen duidelijk. Verder staat de tekst op mat zwart op de flacon. De hele huls is overigens mat: passend bij het product dus.

De applicator vind ik fijn, en is eigenlijk zoals we die kennen van lip creams. Hij brengt makkelijk en nauwkeurig aan.

Catrice Velvet Matt Lip Creams 010 & 040

En dan de swatches van de lip creams. Deze vielen me jammer genoeg een beetje tegen: ik ben van lip creams meer pigment gewend. Dit is meer het pigment van een gepigmenteerde lipgloss. Dat verwacht ik niet van een lip cream! Hopelijk pakken ze op mijn lippen beter uit.

Catrice Velvet Matt Lip Cream – 010 MidNude Season

Catrice Velvet Matt Lip Creams 010 & 040

Catrice Velvet Matt Lip Creams 010 & 040

Helaas, ook op de lippen is de lip cream niet gepigmenteerd genoeg om mijn eigen lipkleur te bedekken. Daarnaast heb ik zo ongeveer een kwartier zitten wachten tot de lip cream mat zou opdrogen en ik een tweede laagje kon gaan aanbrengen, maar de lip cream bleef licht glanzend! Niet helemaal de bedoeling…

Catrice Velvet Matt Lip Cream – 040 Plumming Bird

Catrice Velvet Matt Lip Creams 010 & 040

Catrice Velvet Matt Lip Creams 010 & 040

Hetzelfde probleem had ik met kleur nummer 040 ook. Het is een mooie kleur, en dekt gelukkig beter (ook door de fellere/donkerdere kleur). Toch vind ik het heel erg jammer dat hij glanzend blijft; er werd me een mat lipproduct beloofd.

Nee, ik vind dit echte tegenvallers. Wanneer ik een matte lip cream koop verwacht ik een goed dekkende matte lip cream. Geen half dekkende lip gloss. Heel erg jammer, want met de Matt Lip Artist 6hr lippotloden had Catrice het nog zo goed gedaan!

De Catrice Velvet Matt Lip Creams kosten €3,59 per stuk

12 Comments

 • Joyce 28 augustus 2016 at 16:44

  Ah wat jammer! Ik heb 030 en die is wel supermooi! Ook niet compleet mat, maar naar mijn idee wel matter dan deze. En ook gepigmenteerder.

  • Irina 28 augustus 2016 at 17:03

   Ja heel erg jammer!

 • Hilde 27 augustus 2016 at 19:22

  Zonde! Gek dat ze glanzend blijven ipv mat opdrogen.

  • Irina 27 augustus 2016 at 22:04

   Ja echt heel erg jammer!

 • Melike 27 augustus 2016 at 10:10

  De nude kleur vind ik wel mooi maar ik vind het gebruik er van niet zo fijn!

  • Irina 27 augustus 2016 at 22:04

   Nee dat heb ik dus ook 😉

 • Natascha 27 augustus 2016 at 08:55

  Ik had niet verwacht dat ze zo zouden tegenvallen 🙁 In elk geval een fijne review want ik laat ze nu liggen 😉

  • Irina 27 augustus 2016 at 22:05

   Dankjewel voor het compliment <3

 • Maaike 27 augustus 2016 at 08:41

  Oh wat jammer dat ze glanzend blijven! En ik vind van beiden de kleuren ook een beetje tegenvallen, ik had meer verwacht. Jammer Catrice!

 • Brittany 27 augustus 2016 at 08:38

  Super jammer dat ze niet zo gepigmenteerd zijn! Ik had stiekem best veel van deze lip creams verwacht!

  • Irina 27 augustus 2016 at 22:05

   Ik ook! Echt zonde

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×