Catrice Ultimate Stay Lipstick – Plum & Base

16 juni 2016 2 Comments

Catrice Ultimate Stay Lipstick - Plum & Base

Toen ik met mijn moeder mee boodschappen ging doen vlak na onze vakantie kon ik het natuurlijk weer niet laten om even bij het Kruidvat langs te gaan. Daar zag ik dit prachtige nieuwe kleurtje uit de Ultimate Stay lipstick lijn van Catrice: Plum & Base. Het mooiste? Hij zou een matte finish moeten hebben! Kijk snel mee voor de swatches.

Catrice Ultimate Stay Lipstick - Plum & Base

De verpakking is zoals we die gewend zijn van de Catrice Ultimate Stay lipsticks: een simpele lange mat zwarte huls. Op de onderkant staat de kleur en de naam hiervan: handig om de lipstick mee terug te vinden in je stash.

Waar de lipstick in de huls echt diep paars lijkt te zijn komt hij op de swatch toch meer over als een paars/roze tint. Jammer maar alsnog heel erg mooi.

Catrice Ultimate Stay Lipstick - Plum & Base

De lipstick brengt fijn aan en is lekker romig. Compleet mat vind ik hem niet, maar hij is zeker wel matter dan de andere lipsticks die ik uit deze lijn heb. Zoals je ziet benadrukt hij wel een beetje de velletjes op je lippen: maar lijntjes worden er niet extra door benadrukt.

Catrice Ultimate Stay Lipstick - Plum & Base

Ja, ik vind het echt een heel erg toffe kleur. Echt een kleur voor mij en ik ga hem er zeker vaker bij pakken wanneer ik voor een opvallende kleur lipstick wil gaan. Vooral in de herfst en winter is dit denk ik een perfect geschikt kleurtje.

Al met al ben ik heel erg blij met deze nieuwe aanwinst en ik ga hem zeker in het najaar met veel plezier dragen.

De Catrice Ultimate Stay Lipstick in de kleur Plum & Base kost €4,99

2 Comments

 • Astrid 16 juni 2016 at 16:37

  Mooie kleur! Vind hem heel mooi staan bij je. Je hebt ‘m ook zo netjes opgebracht. Misschien even lippen scrubben om de velletjes weg te halen?

  • Irina 16 juni 2016 at 17:51

   Ja dat lost het zeker op! Ik vond het voor de review alleen juist wel goed om te kijken of je de velletjes zou zien zitten: en dat was inderdaad zo.

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×