Catrice Treasure Trove Highlighter, Blush en Lipstick

19 januari 2016 4 Comments

Catrice Treasure Trove producten

Ik liet jullie afgelopen weekeind in de make-up shoplog al zien dat ik een aantal producten had gekocht van de Limited Edition van Catrice: de Treasure Trove collectie. De collctie vond ik er heel erg mooi uit zien en ik heb nog even staan twijfelen of ik meer producten mee zou nemen. Toch besloot ik het te houden bij de blush, de highlighter en één van de lipsticks uit de collectie. Vandaag review ik ze voor jullie; zodat jullie nog tijd hebben om naar de winkel te gaan en deze beauty’s aan te schaffen!

Treasure Trove powder blush – C01 Caviar And Champagne

Catrice Treasure Trove blush

De verpakking van de blush is zoals we deze van Catrice gewend zijn: simpel vierkant en van doorzichtig plastic. Toch vond ik deze blush er interessant uit zien door het patroon dat erin gedrukt staat. Catrice heeft in alle producten van de Treasure Trove collectie namelijk sterren verwerkt; wat ik persoonlijk ontzettend leuk vind staan.

De blush zelf is roze met een heleboel warme gouden glitters. Toen ik hier de eerste keer naar keek leek dit me een rare combinatie: warme gouden glitters met roze (over het algemeen een koele kleur).

Catrice Treasure Trove blush swatch

Toen ik de blush echter op mijn arm swatchte zag ik dat hij toch veel meer peachy is dan dat hij in de verpakking lijkt. Ik heb al mensen horen praten over dat het een dupe zou zijn van Sleek Rosegold: en daarmee ook gelijk de dure NARS Orgasm blush. Ik heb deze zelf niet; dus kan ze helaas niet voor jullie vergelijken.

Treasure Trove golden powder – C01 Golden Grace

Catrice Treasure Trove highlighter

De highlighter uit de collectie komt in dezelfde vorm als de blush: een simpele vierkante verpakking van doorzichtig plastic. Ook hierin is weer het sterretjespatroon verwerkt.

Ook deze highlighter is heel erg warm: hij heeft een mooie gouden glans met een heleboel glitters wanneer je dit zo ziet in de verpakking.

Catrice treasure trove highlighter swatch

Ook op de swatch zie je goed de warme ondertoon van de highlighter; al vind ik de hoeveelheid glitters hier minder dan dat het leek in de verpakking. Zelf vind ik dit geen probleem: dan hoef je niet al te voorzichtig te zijn met aanbrengen. Daarnaast kun je de highlighter en blush op deze manier goed samen dragen: de blush heeft al aardig wat glitters in zich.

Catrice Treasure Trove look

Hier zie je de highlighter en blush aangebracht op mijn wangen. Toen ik de blush aanbracht had ik niet bedacht dat deze zo ontzettend goed gepigmenteerd zou zijn: ik eindigde daardoor met poppenwangetjes. Gelukkig kun je een heleboel corrigeren met je poederkwast; en dat heb ik dus ook gedaan. Dit is dus wel iets om rekening mee te houden wanneer je de blush aanbrengt.

Zelf vind ik de producten een onwijs mooi effect geven. Zeker samen vind ik het een hele mooie combinatie; en ook met een warme bronzer zouden ze goed gecombineerd kunnen worden. Ja, dit zijn echte aanwinsten in mijn stash.

Treasure Trove precious lip colour – C01 Jewel Daze

Catrice Treasure Trove lipstick C01

In de collectie zaten drie verschillende lipkleuren, waarvan ik er één meenam. Dit is een nude/roze/bruine tint; waar ik zelf ontzettend gek op ben. Ook de huls van deze lipstick staat weer vol met sterretjes: net als de rest van de collectie. Ook is de huls in plaats van het gebruikelijke zwart dat Catrice gebruikt voor haar lipsticks, dit keer goud. Ontzettend mooi moet ik zeggen!

Catrice Treasure Trove lipstick C01 swatch

En dit is de kleur op mijn arm. Hij is hier een stuk meer oranje dan dat ik hem had bedacht: maar eigenlijk vind ik dit nog veel mooier. Roze is niet zo mijn kleur. Ook bevat de lipstick een lichte glans, maar zeker niet overweldigend.

Catrice Treasure Trove lipstick C01 swatch

En dan is dit de kleur op mijn lippen. Het is een onwijs mooie roze/peachy kleur. Zelf houd ik hier ontzettend erg van. Ook de velletjes die ik op het moment heb vanwege de koude winterlucht laat hij niet extra opvallen. Heel erg fijn!

Catrice Treasure Trove look

En dan nog de volledige look met zowel de highlighter, blush en de lipstick. Ik vind het echt ontzettend mooi! Het zijn een aantal onwijs mooie warme producten, die subtiel gedragen kunnen worden. Daarnaast kan de blush dus door zijn pigment ook zeker wel heftig aangebracht worden, mocht je voor een wat heftigere look willen gaan.

Al met al ben ik ontzettend blij met deze producten uit de Treasure Trove collectie. Mocht je ze ook willen aanschaffen: ze liggen op dit moment in de winkel.

Catrice Treasure Trove powder blush – C01 Caviar And Champagne €4,59
Catrice Treasure Trove golden powder – C01 Golden Grace €4,59
Catrice Treasure Trove precious lip colour – C01 Jewel Daze €3,99

4 Comments

 • Jennifer | JenniferZ 19 januari 2016 at 16:07

  Ik zag de blush ook staan in de kruidvat maar heb hem toch niet gekocht ahaha. Verder is dit een erg leuk artikel!

 • Floor 19 januari 2016 at 14:48

  Oeh die highlighter en blush zien er echt mooi uit! En ik heb zelf de lipstick in de rode kleur en ze zijn zeker erg fijn 🙂 x

 • Sija 19 januari 2016 at 10:44

  Prachtige producten! Die lipstick staat je erg mooi 🙂

 • Mariska 19 januari 2016 at 09:29

  Oh wauw, ze zijn echt mooi! En staan je goed!

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×