Catrice The Essentials Nude Collection Eyeshadow Palette

25 februari 2017 8 Comments

Jullie konden een tijdje terug al zien dat Catrice een assortimentupdate zou doen voor de lente en zomer 2017. Ik deed al een first impression video met een aantal producten, maar wil je vandaag toch nog graag dit oogschaduw palette uitgebreid laten zien. Ik heb het over het The Essential Nude Collection oogschaduw palette. Kijk je mee?

Catrice The Essentials Nude Collection Eyeshadow Palette

De verpakking van het palette is niet erg interessant: zoals veel producten van Catrice eruit zien. Een simpele doorzichtige plastic verpakking met hierop tekst.  Als extra staat er op de achterkant een gebruiksaanwijzing met daarin een manier waarop je de oogschaduws zou kunnen gebruiken: handig!

Catrice The Essentials Nude Collection Eyeshadow Palette

Het palette bevat negen verschillende tinten, waarvan één light en één sculpt kleur. De kleuren verschillen tussen matt en glanzend, wat ik zelf altijd een fijne afwisseling vind. Verder vind ik de kleuren wel erg op elkaar lijken: hopelijk is dit tijdens de swatches niet zo.

Catrice The Essentials Nude Collection Eyeshadow Palette

Links zie je de light en de sculpt kleur, hiernaast de overige kleuren uit het palette. De pigmentatie van de oogschaduws vind ik er ontzettend goed uit zien en de oogschaduws voelen ook zacht aan. Zoals je kunt zien liggen de kleuren inderdaad wel dicht bij elkaar, maar er is wel een lichte variatie te vinden.

Catrice The Essentials Nude Collection Eyeshadow Palette

Light – Wenkbrauwbot en binnenste ooghoek
Kleur 4 – Bewegend ooglid
Kleur 5 – Arcadeboog
Sculpt – Outer V

De ooglook die ik maakte met het palette is simpel, maar hier is het dan ook een nude oogschaduw palette voor. De oogschaduws zijn fijn om mee te werken: ze blenden goed en hebben niet al te veel last van fall out. Ook merk ik dat de kleuren op het oog niet te veel in elkaar overlopen. Hierdoor is goed diepte te creëren in de look.

Al met al ben ik ontzettend positief verrast door dit oogschaduw palette. Voor de prijs hoef je deze beauty zeker niet te laten liggen.

Het Catrice The Essentials Nude Collection Eyeshadow Palette kost €4,99

8 Comments

 • Dineke 26 februari 2017 at 16:57

  Wauw, dit is ook een mooi palette! Zelf heb ik die met koperkleuren! 🙂

  • Irina 26 februari 2017 at 17:50

   Oew is die ook mooi? Ik twijfelde tussen die twee, hihi.

 • Daniëlle 25 februari 2017 at 16:58

  Wat een mooi palette! Prachtige ooglook heb je gemaakt 🙂

  • Irina 25 februari 2017 at 17:06

   Dankjewel! <3

 • Britt van Ommeren 25 februari 2017 at 13:52

  Wauw, mooi palette zeg, fijn prijsje ook! Dat pigment verbaast me echt!

  • Irina 25 februari 2017 at 14:18

   Ja ik was ook echt positief verrast!

 • Liset - Beautydagboek 25 februari 2017 at 12:02

  De pigmentatie valt me niks tegen! Het is dat ik dit soort kleurtjes al in overvloed heb, maar hij is zeker een leuke beginnerspalette!

  • Irina 25 februari 2017 at 12:17

   Ja het is een prachtig palette om mee te beginnen! Anders kun je hem inderdaad laten liggen: erg bijzonder zijn de kleuren niet.

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×