Catrice Stash Flash

27 maart 2016 No Comments

catrice stash flash

Na mijn Essence stash flash kreeg ik een heleboel vragen naar mijn Catrice stash flash; dus vandaar dat ik die zo snel mogelijk voor jullie heb opgenomen. Vandaag laat ik jullie dan ook alle make-up producten (geen nagellak) zien die ik van het merk Catrice heb. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn youtube kanaal

Reviews

Mineral Bronzer & Highlighter – hier –
Blush Artist Shading Palette – hier – 
Sand Nudes oogschaduw palette – hier –
Absolute Roses oogschaduw palette – hier – 
Chocolate Nudes oogschaduw palette – hier – 
Ultimate Stay Lipsticks – hier – 
LE Treasure Trove highlighter, blush & lipstick – hier – 
LE Rough Luxury blush & lipsticks – hier – 

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×