Catrice Soft Blossom nagellakjes

6 juli 2017 4 Comments

Alweer een aantal maanden terug update Catrice haar assortiment. Tijdens deze update besloot ik meteen om alle zes de kleurtjes van de Soft Blossom nagellak-lijn mee naar huis te nemen en voor jullie te reviewen. Het fotograferen en swatchen kwam er alsmaar niet van, aangezien dit echt een rotklus is met zoveel lakjes. Toch heb ik mezelf er eindelijk toe gezet en laat ik je vandaag de complete lijn zien!

De lijn bestaat uit zes verschillende tinten roze en paarse nagellak. De lakjes beloven ook ‘floral scented’ te zijn, en dit ruik je inderdaad op het moment dat de lak is opgedroogd. Het is wel een chemische bloemengeur, maar het is een bloemengeur!

Catrice Soft Blossom nagellakjes

01 Tulips R Better Than one

Het eerste lakje uit de lijn is een lichte roze/paarse tint. Ik houd van dit soort pastelkleurtjes en was dan ook meteen enthousiast toen ik dit lakje zag staan. Ik draag op de foto hierboven twee laagjes en dit is meer dan voldoende om een dekkende lak te krijgen.

Catrice Soft Blossom nagellakjes

02 Sugar Plum Orchiday

De tweede lak is juist donker paars: een prachtige kleur als je het mij vraagt. Dit soort tinten draag ik maar al te graag in het najaar en ik weet zeker dat ik deze er nog vaak bij ga pakken. Ook deze lak draag ik met twee laagjes, alhoewel ook één laagje voldoende zou zijn.

Catrice Soft Blossom nagellakjes

03 Flower Berrybouquet

De derde lak uit de lijn is een mooie knal roze/rode tint. Prachtig voor in de zomer als je het mij vraagt! Vooral op mijn teennagels zou ik deze kleur echt helemaal kunnen rocken deze zomer. Ook voor deze lak gebruik ik twee laagjes, maar met ééntje kun je hem ook prima dragen.

Catrice Soft Blossom nagellakjes

04 Coachella Vibes

De vierde kleur is echt een knallende neon barbieroze kleur. Heel erg gaaf voor op je teennagels, maar zelf zou ik dit persoonlijk niet zo snel dragen op mijn handen. De kleur dekt met twee dunne laagjes, zoals ik hem hierboven ook draag. Lekker zomers is hij in ieder geval wel!

Catrice Soft Blossom nagellakjes

05 Pink Rolls-Roses

Verder met nog zo’n knallende neon barbieroze kleur, alleen dit keer iets lichter. Ook deze kleur is weer heel erg tof, maar net iets minder mijn ding. Ook deze lak dekt weer met twee dunne laagjes, wat ik voor zo’n lichte kleur best wel een prestatie vind.

Catrice Soft Blossom nagellakjes

06 Cherry Blossom Avenue

De laatste lak uit de lijn is ook meteen degene waar ik het minst enthousiast over ben. Het is een schattig lichtroze kleurtje, maar helaas is deze een stuk minder dekkend dan de eerdere lakjes. Deze lak zou ik zeker met drie laagjes dragen, want hierboven zie je mijn nagels er nog een beetje doorheen (met twee laagjes).

Al met al ben ik heel erg enthousiast over de lakjes, vooral nummer 01, 02 en 03 zijn mijn favorieten. Ik ben benieuwd of jullie ook een van deze kleuren in jullie stash hebben liggen? Zo niet, ga je één van deze kleurtjes scoren?

4 Comments

 • Esra 7 juli 2017 at 14:12

  Wauw mooie kleuren! Ik wil sowieso de paarse tinten kopen, heel mooi vind ik die.

 • Daphne 7 juli 2017 at 11:10

  Wauwie wat is die Sugar Plum Orchiday mooi zeg!

 • Britt van Ommeren 6 juli 2017 at 10:30

  Wat een prachtige foto’s! Ik vind de kleuren ook echt geweldig, helemaal mijn smaak!

 • Natascha 6 juli 2017 at 08:08

  Je blogpost is echt super mooi geworden, mooie foto’s hoor! Ik vind ook alle kleurtjes leuk, behalve de laatste.

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×