Catrice Rock Couture Extreme Volume Mascara 24h Waterproof

3 februari 2017 8 Comments

Zoals jullie al konden zien in mijn laatste video, heb ik een aantal producten gekocht van Catrice uit de nieuwe assortimentsupdate. De producten die mij en jullie het interessantst leken testte ik dan ook al in een first impression video. Toch wil ik ook nog aparte reviews schrijven van de producten wanneer ik ze langer getest heb. Vandaag is het dan ook tijd voor de waterproof Rock Couture volume mascara. Kijk je mee?

De verpakking van de mascara vind ik erg leuk: vooral het detail op de dop vind ik heel erg leuk gedaan. Hoe ik het precies moet omschrijven weet ik nog altijd niet, maar het doet me denken aan een soort diamanten. Verder is het een simpele zwarte verpakking met glanzende blauwe tekst: aan de blauwe kleur is al zichtbaar dat het om een waterproof variant gaat.

Catrice Rock Couture Etreme Volume Mascara 24h Waterproof

Wat me meteen opviel aan het borsteltje van de mascara is dat hij ontzettend groot is. Dit is vooral duidelijk zichtbaar in de first impression video. Verder is het een siliconen borsteltje: dit vind ik over het algemeen de fijnste soorten mascara borstels. Wel moet ik erbij zeggen dat je een beetje moet opletten of de stopper goed werkt: ik heb al een paar keer gehad dat er redelijke klonten mascara aan mijn borstel hingen.

Catrice Rock Couture Etreme Volume Mascara 24h Waterproof
De bovenste foto’s zijn van mijn oog zonder mascara, de onderste van mijn oog met de Rock Couture mascara

Zoals te zien is op de foto’s hierboven geeft de mascara zeker wel een heel ander effect aan mijn wimpers dan wanneer ik geen mascara zou dragen. Ik heb van mezelf lange wimpers, dus voor lengte heb ik geen mascara nodig. Deze gebruik ik meer voor de krul in mijn wimpers en het volume. Dat geeft deze mascara zeker! Mijn wimpers zien er een stuk voller uit en ook de krul in mijn wimpers vind ik erg mooi met deze mascara. Wel moet je oppassen met het aanbrengen van meerdere lagen: de mascara geeft al snel een spinnenpoten-effect.

De mascara gaat gedurende de dag niet vlekken en blijft prima zitten. Ook toen ik door de miezerregen fietste bleef de mascara goed op zijn plek: waterproof dus!

Al met al ben ik heel erg blij met deze nieuwe mascara en ik heb hem de afgelopen week dan ook al met veel liefde gedragen. Het is wat lastiger aanbrengen door het brede/grote borsteltje, maar dit neem ik graag voor lief met dit resultaat.

De Catrice Rock Couture Extreme Volume 24h waterproof mascara kost €3,99

8 Comments

 • Soraya 4 februari 2017 at 17:34

  Leuke post Irina. Ik heb alleen nog een off topic vraag. Ik heb mijn eerste Mac lipstick gekregen (faux) en ik wil er graag nog een kopen, maar kan moeilijk kiezen. Wat is jouw favoriete kleur?

  • Irina 4 februari 2017 at 18:27

   Mijn absolute favoriet is Velvet Teddy! Heeft een matte finish en is een perfecte nude voor iedere dag <3

 • Lindsey Beljaars 3 februari 2017 at 09:36

  Inderdaad een mooi resultaat!!

  • Irina 3 februari 2017 at 11:04

   Ja inmiddels is heeft hij zijn plek ingenomen als daily mascara ^^

 • Lydia 3 februari 2017 at 08:47

  Wow, hij geeft echt een mooi effect!
  Zeker een goede optie voor een nieuwe mascara als mijn huidige op is!

  • Irina 3 februari 2017 at 11:04

   Zeker! Ik gebruik hem inmiddels ook dagelijks ^^

 • Britt van Ommeren 3 februari 2017 at 07:10

  Oh wauw, ik zag hem ind e video al voorbijkomen maar hier zo op de foto vind ik hem er nog mooier uitzien, deze lijkt mij heel fijn!

  • Irina 3 februari 2017 at 07:47

   Ja ik ben er ook echt heel erg blij mee!

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×