Catrice Ombré Two Tone Lipstick – 030 Grapedation Nude

31 januari 2017 16 Comments

De nieuwe producten van Catrice liggen inmiddels in de winkel en dat betekend dat ik ben wezen kijken naar interessante producten om voor jullie te reviewen. Ik heb inmiddels een flinke buit binnen en vandaag begin ik met het eerste product: een Ombré Two Tone lipstick in de kleur 030 Grapedation Nude. Een lipstick met ombre effect klonk toch wel heel erg interessant: laten we eens gaan kijken!

Catrice Ombré Two Tone Lipstick - 030 Grapedation Nude

De verpakking van de lipstick is simpel maar stijlvol. Wat meteen opvalt is dat de huls vierkant is, i.p.v. het gebruikelijke rond dat vaak gebruikt wordt voor lipsticks. Op de verpakking staat met rosé gouden letters het soort lipstick aangegeven en aan de onderkant kun je de kleur inclusief nummer en naam vinden. Makkelijk terug te vinden in je stash dus!

Catrice Ombré Two Tone Lipstick - 030 Grapedation Nude

De lipstick zelf is, net als de verpakking, in een vierkante vorm vormgegeven. Bijzonder: dit heb ik nog niet eerder gezien. Zoals je kunt zien is het vierkant zelf ook verdeeld in 2 verschillende kleuren: dit zou moeten zorgen voor een ombre overgang op de lippen.

Catrice Ombré Two Tone Lipstick - 030 Grapedation Nude

De swatch van het product geeft me een beetje een dubbel gevoel. Het pigment is prima van beide tinten, maar ik vind de twee tinten wel erg veel van elkaar verschillen wanneer ik dit zo zie. Of dit echt voor een ombre effect gaat zorgen of juist voor een harde streep dat weet ik nog zo net niet…

Catrice Ombré Two Tone Lipstick - 030 Grapedation Nude

Het aanbrengen op de lippen ging alles behalve soepel: de vierkante vorm van de lipstick is even wennen, maar vooral voor de onderlip ontzettend lastig. Je moet de lipstick dan namelijk draaien (zodat de donkere kleur aan de buitenkant van de lip terecht komt) en dit zorgt ervoor dat ik lastig kan zien wat ik aan het doen ben.

De lipstick zelf dekt goed en voelt comfortabel aan. Ook het kleurverschil vind ik op de lippen minder storend dan op de swatch: de kleuren lopen veel mooier en geleidelijker in elkaar over.

Catrice Ombré Two Tone Lipstick - 030 Grapedation Nude

Full face vind ik de kleur toch niet helemaal geslaagd. Ik denk dat ik de tint mooier had gevonden wanneer hij mat was geweest, maar ook wanneer ik alleen de buitenste kleur in lipstickvorm had.

Het is een leuk idee, zo’n ombre lipstick. Toch vind ik de uitwerking nog niet echt geweldig. Het aanbrengen is lastig, de substantie glijd over je lippen waardoor de lipstick maar kort blijft zitten en het bijwerken ervan doe je niet even snel door de lastige applicatie. Nee, voor mij is deze lijn het niet.

De Catrice Ombré Two Tone lipsticks kosten €4,99 per stuk

16 Comments

 • Joyce 7 februari 2017 at 10:45

  Het idee blijf ik ontzettend leuk vinden, maar het lijkt mij zó onhandig (en ik ben ook altijd zo lekker clumpsy met lipstick) dat ik het bij voorbaat al niet wil proberen. Ik moet zeggen dat ik de kleur je wel mooi vindt staan!

  • Irina 7 februari 2017 at 11:18

   Ja ik vind de buitenste kleur heel erg mooi! De binnenste alleen niet zo… Haha

 • Floor 31 januari 2017 at 20:49

  Aah wat jammer dat het niet zo’n resultaat gaf als ik in mn hoofd had, buiten het feit dat een vierkante lipstick nou niet de meest handige vorm is. Zonde!

  • Irina 31 januari 2017 at 20:59

   Ja ik vind het ook echt jammer! Het is zo’n leuk idee.

 • Marlies 31 januari 2017 at 17:29

  Ik vind het eigenlijk best leuk staan! Maar het kan inderdaad een beetje moeilijk zijn om het aan te brengen. Ik denk dat ik hem toch eens ga kopen om eens uit te proberen. Gewoon uit nieuwsgierigheid, haha.

  • Irina 31 januari 2017 at 17:37

   Proberen kan inderdaad geen kwaad! Daarom had ik hem ook gekocht, haha.

 • Soraya 31 januari 2017 at 13:22

  Je ziet er prachtig uit! Ik vind het wel mooi maar lijkt me ook lastig aanbrengen. Misschien dat ik hem toch wel ga kopen, om het uit te proberen 🙂

  • Irina 31 januari 2017 at 14:04

   Je kunt het altijd proberen!

 • Bo 31 januari 2017 at 12:39

  Op de foto´s vind ik het er eigenlijk nog niet eens zo verkeerd eruitzien. Het aanbrengen lijkt mij wel wat lastig!

  • Irina 31 januari 2017 at 14:04

   Ik vind het zelf helaas net niet wat ik zoek, maar misschien dat het voor jou wel iets is!

 • Lonneke 31 januari 2017 at 09:08

  Inderdaad een leuk idee maar ik krijg er geen wow gevoel van. Ik neem direct van je aan dat het aanbrengen niet heel fijn is.

  • Irina 31 januari 2017 at 09:37

   Ja heel erg jammer! Het had zo leuk kunnen zijn!

 • Svenja 31 januari 2017 at 08:24

  Het aanbrengen van deze lipstick lijkt mij ook erg lastig. Maar wauw, ik vind het effect juist wel heel erg mooi, het maakt je lippen optisch ook voller! Jammer dat je zelf niet heel enthousiast bent!

  • Irina 31 januari 2017 at 08:45

   Ja ik vind het kleurverschil denk ik toch net iets te veel: het is in ieder geval niet mijn ding. Haha

 • Britt van Ommeren 31 januari 2017 at 07:19

  Meh, het idee is leuk, maar ik vind de uitwerking wat minder!

  • Irina 31 januari 2017 at 08:46

   Precies! Heel jammer.

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×