Catrice Mineral Bronzer & Highlighter

17 maart 2016 2 Comments

Catrice Mineral Bronzer & Highlighter

Het is alweer tijd voor de laatste producten van Catrice die ik kocht uit het nieuwe assortiment! Vandaag laat ik jullie de minaral bronzer en highlighter zien die nieuw in het assortiment zijn. Ze zagen er heel erg goed uit dus ik was zeker benieuwd!

Catrice Mineral Bronzer & Highlighter

De verpakking van de producten is simpel, maar mooi. De doosjes hebben een bolle deksel, aangezien de poeders zelf ook bol zijn (typisch voor gebakken make-up producten). Bovenop het doosje staat in gouden letters de productnaam. Ik heb de Sun Glow mineral bronzing powder in 010 Golden Light en de High Glow mineral highlighting powder in 010 Light Infusion.

Catrice Mineral Bronzer & Highlighter

De swatches beloofden veel goeds! Er kwam veel pigment vanaf en zeker de highlighter ziet er echt ontzettend mooi uit. Daarnaast voelen de producten lekker zacht aan maar zijn niet al te poederig. Eens zien wat het doet op mijn gezicht.

Catrice Mineral Bronzer & Highlighter

En ook op mijn gezicht zijn ze prachtig! Zeker de highlighter vind ik echt geweldig. Hij geeft een onwijs mooie glow aan mijn gezicht. Waar hij op de swatch erg koel leek vind ik dat op mijn gezicht wel meevallen, al is hij ook niet ontzettend warm. Ik denk dat deze highlighter bij veel looks wel mooi zal staan!

Ook de bronzer bevalt me heel erg goed: hij is niet te oranje en een perfecte tint voor mijn huidskleur. Prachtig vind ik hem!

Ja dit zijn twee absolute nieuwe favorieten van mij geworden. De glow van de highlighter en de contour die de bronzer me geeft zijn echt prachtig en ik kan er niet genoeg van krijgen. Hopelijk komt Catrice in de toekomst met meerdere tinten; of ook mineral blushes!

De mineral bronzer en highlighter van Catrice kosten €4,99 per stuk

2 Comments

 • Andréa 17 maart 2016 at 14:45

  Wauw, de highlighter ziet er inderdaad goed uit! De bronzer heb ik zelf ook al en daar ben ik inderdaad ook tevreden mee 🙂
  x

 • Mariska 17 maart 2016 at 08:42

  Ze zien er allebei heel goed uit, ook aangebracht!

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×