Beauty

Catrice Lip Cushion – 050 A Little Soulfruit

Zelf ben ik gek op matte lip producten, maar zodra ik jullie liet weten welke nieuwe producten Catrice zou toevoegen aan het assortiment kreeg ik massaal vragen naar de Lip Cushion lipglosses. Ik besloot dan ook om er eentje te kopen en deze voor jullie te reviewen. Jullie konden hem al zien in de first impression video, maar vandaag laat ik hem je uitgebreid zien!

Catrice Lip Cushion - 050 A Little Soulfruit

Zoals de naam van het product al zegt is dit een lip cushion: een spons applicator dus. Zelf had ik dit nog niet eerder gezien bij lip producten en ik was dan ook erg benieuwd hoe dit me zou gaan bevallen. Op het eerste zicht leek de applicator me wel erg groot. Er komt overigens pas product uit wanneer je aan de onderkant van de lipgloss draait: hiermee kun je de lipgloss goed doseren.

Catrice Lip Cushion - 050 A Little Soulfruit

Zelf koos ik kleur 050 A Little Soulfruit uit: een mooie roze/bessenkleur. De substantie van de lipgloss is erg dik, waardoor hij niet erg gelijkmatig verdeeld. Jammer, maar de kleur zelf vind ik prachtig!

Catrice Lip Cushion - 050 A Little Soulfruit

Ook op de lippen is de kleur lastig gelijkmatig aan te brengen, door zowel de dikke substantie als de grote sponsapplicator. Ook plakt hij ontzettend erg, waar ik zelf niet meer aan gewend ben. De lipgloss verplaatst hierdoor snel over je lippen.

Catrice Lip Cushion - 050 A Little Soulfruit

De kleur zelf vind ik ontzettend tof, en me zeker niet misstaan. De finish en het gevoel op de lippen is het echter niet voor mij. Geef mij maar een mooie matte (liquid) lipstick: daar maak je me veel blijer mee. Overigens slijt deze lipgloss snel, doordat hij erg snel verschuift over de lippen tijdens het praten en eten.

De Catrice Lip Cushion lipglosses kosten €4,99 per stuk

You Might Also Like

vorig artikel
volgend artikel

26 Comment

 1. Reply
  Marielle | About That Blonde
  22 februari 2017 at 17:16

  Jammer dat ‘ie zo plakt, ik vindt de kleur wel erg tof!

  1. Reply
   Irina
   22 februari 2017 at 20:48

   Ja ik zou deze kleur ook heel graag als matte lipstick willen!

 2. Reply
  Britt
  22 februari 2017 at 16:07

  De kleur staat je prachtig vind ik, maar ik denk dat ik het product zelf niet helemaal iets voor mij vind, geef mij maar lekker longlasting!

  1. Reply
   Irina
   22 februari 2017 at 16:30

   Precies! En matt, haha.

 3. Reply
  Nicole
  22 februari 2017 at 11:28

  Deze kleur staat jou zo goed! Jammer dat het niet echt een succes is op de lippen, al vind ik hem er toch echt heel erg mooi uitzien!
  Nicole onlangs geplaatst…New In: QVC Today’s Special Value Becca Cosmetics!My Profile

  1. Reply
   Irina
   22 februari 2017 at 16:31

   Hij is ook wel mooi! Alleen niet mijn ding 😉

 4. Reply
  Quinty
  21 februari 2017 at 20:08

  De kleur staat je inderdaad wel erg mooi! het product zelf zou ik niet kopen. Ik heb er al eens mee in mijn handen gestaan maar toen dacht ik dat het van die poeder achtige lipstick was dus toen ik hem in de winkel op mijn hand swatchte was het wel even schrikken dat er een gloss uit kwam haha 🙂
  Quinty onlangs geplaatst…ZEIKREEKS, MENSEN IN DE BUSMy Profile

  1. Reply
   Irina
   21 februari 2017 at 20:47

   Haha ja dan is dat zeker even wennen!

 5. Reply
  Lonneke
  21 februari 2017 at 18:24

  De kleur staat je goed maar snap wel dat dit product geen wauw factor heeft. Fijne en goede review.

  1. Reply
   Irina
   21 februari 2017 at 18:44

   Als ze hem nou in een matte variant maken, hihi.

 6. Reply
  Lotje
  21 februari 2017 at 14:43

  Mooie kleur idd! Jammer dat ie niet fijn is!
  Lotje onlangs geplaatst…Ziaja Vitamine E oogcremeMy Profile

  1. Reply
   Irina
   21 februari 2017 at 15:03

   Ja ik baal er ook wel van! Al had ik sowieso al niet veel hoop dat dit mijn ding zou zijn: ik houd nu eenmaal te veel van matte lip producten, hihi.

 7. Reply
  Soraya
  21 februari 2017 at 12:41

  het staat je wel heel erg mooi!

  1. Reply
   Irina
   21 februari 2017 at 15:03

   Dankjewel!

 8. Reply
  Julie
  21 februari 2017 at 11:43

  Ik vind het idee van die cusions altijd wel tof, maar in de praktijk is het toch altijd net-niet. Het ziet er niet slecht uit, maar de dekking is niet sterk genoeg voor mij en ik hou ook niet meer van glossy producten! 🙂
  Julie onlangs geplaatst…Julie | Mijn Favoriete OogpotlodenMy Profile

  1. Reply
   Irina
   21 februari 2017 at 15:04

   Gek he? Hoe dit een aantal jaar terug juist helemaal in was en we er nu helemaal niet meer van houden.

 9. Reply
  Jouvence
  21 februari 2017 at 11:21

  Jammer dat hij lastig gelijkmatig aan te brengen en zo plakkerig is. De kleur staat je inderdaad mooi! xx

  1. Reply
   Irina
   21 februari 2017 at 15:04

   Dankjewel! Als ze hier nu een matte lipstick van maken ben ik helemaal verkocht ^^

 10. Reply
  All About Bertina
  21 februari 2017 at 11:09

  Ik heb zo vaak voor het schap van Catrice gestaan en mij af gevraagd of het een fijn product zou zijn.Blij dat ik hem heb laten liggen want dit is niks voor mij. Ik hou ook meer van matte lipsticks dan van lipgloss. De kleur is inderdaad erg leuk en staat je goed. Jammer dat dit product product tegen valt.
  All About Bertina onlangs geplaatst…20 RANDOM DINGEN WAAR IK ECHT NIET ZONDER KANMy Profile

  1. Reply
   Irina
   21 februari 2017 at 15:05

   Ja ik baal er stiekem ook wel van! Als ze nu een matte (liquid) lipstick uitbrengen in deze kleur dan ben ik verkocht!

 11. Reply
  Daphne
  21 februari 2017 at 10:30

  Ik ben ook meer van de matte lipsticks/liptintjes! Vreselijk als het geheel zo’n glanzend – bijna oogverblindend – effect geeft..
  Daphne onlangs geplaatst…Bikini Annaforhkm!My Profile

  1. Reply
   Irina
   21 februari 2017 at 10:35

   Dat niet alleen, hij voelt ook gewoon heel dik en plakkerig aan! Verschrikkelijk!

 12. Reply
  Lieke
  21 februari 2017 at 09:26

  Ik vind de kleur ook erg mooi, jammer dat hij zo tegenvalt.
  Lieke onlangs geplaatst…Mijn week #8 | Geharst gezicht, sex on the beach en mijn examen uitslagMy Profile

  1. Reply
   Irina
   21 februari 2017 at 10:16

   Ja ik vind de kleur ook heel erg mooi! Als ze die nou in een matte lipstick stoppen ben ik verkocht ^^

 13. Reply
  Maaike
  21 februari 2017 at 06:36

  Ja deze waren voor mij ook geen succes. Het zag er zo mooi uit in de swatch maar het aanbrengen en eenmaal op de lippen vond ik het 3x niks.
  Maaike onlangs geplaatst…How I learned EnglishMy Profile

  1. Reply
   Irina
   21 februari 2017 at 10:17

   Precies!

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.