Catrice LE Rough Luxury blush en lipsticks

23 februari 2016 3 Comments

Catrice LE Rough Luxury blush en lipsticks

In de shoplog van afgelopen zondag hebben jullie kunnen zien dat ik o.a. een aantal producten kocht uit de nieuwe Limited Edition van Catrice: Rough Luxury. Ik kocht zowel de blush als de twee lipsticks uit de lijn. Vandaag laat ik ze aan jullie zien.

Rough Luxury blush – C01 Aurora Polaris

Catrice LE Rough Luxury blush en lipsticks

De blush uit de collectie is prachtig vormgegeven. Het is een roze blush, die ombre overloopt van licht naar donker. Daarnaast is er een prachtig reliëf in de blush gedrukt, wat hem net dat extra beetje geeft. Echt prachtig!

Catrice LE Rough Luxury blush en lipsticks

Hier heb ik de blush voor jullie geswatcht op mijn arm. Links zie je de bovenkant van de blush, in het midden de onderkant en helemaal rechts zie je hoe de blush eruit ziet als je de kleuren combineert. Zoals je ziet is de blush aardig goed gepigmenteerd!

Catrice LE Rough Luxury blush en lipsticks

En zo ziet hij er dan uit op mijn wangen. Zelf vind ik het effect heel erg mooi, erg natuurlijk ook. Je kunt de blush nog veel heftiger aanbrengen, maar zelf houd ik daar niet zo van.

Rough Luxury lipsticks

Catrice LE Rough Luxury blush en lipsticks

In de collectie zaten twee compleet verschillende tinten lipstick. Links zie je een mooie bruin/oranje nude tint, terwijl je rechts een mooie donkere bessentint ziet. Beide kleuren spraken me heel erg aan!

Catrice LE Rough Luxury blush en lipsticks

En dan hier de swatches op mijn arm. Zoals je ziet komt er aardig wat pigment van de lipsticks af en zijn ze erg romig. Fijn, maar het zorgt er wel voor dat ze sneller schuiven over je lippen.

Rough Luxury lipstick – C01 Natural Nude

Catrice LE Rough Luxury blush en lipsticks

Catrice LE Rough Luxury blush en lipsticks

Waar de kleur meer oranje/bruin leek in de huls en op de swatch vind ik hem op mijn lippen toch meer roze. Niet lelijk, maar toch minder mijn kleur. Al vind ik hem me best goed staan!

Rough Luxury lipstick – C02 Rustic Red

Catrice LE Rough Luxury blush en lipsticks

Catrice LE Rough Luxury blush en lipsticks

Waar deze lipstick me toch net iets meer een bessenkleur leek op de swatch op mijn arm, vind ik deze op de lippen inderdaad veel meer rood. Of ik er echt weg van ben weet ik nog niet zo goed. Ik ben over het algemeen meer van de matte tinten, dus dat speelt zeker mee. Ik vind de glans van de lipstick niet zo mooi en ik vind hem me daardoor ook niet echt geweldig staan.

Al met al zeker wel een hele mooie collectie: vooral met de blush ben ik heel erg blij, maar ook de nude lipstick ga ik zeker vaker erbij pakken. Gaan jullie nog producten uit deze limited edition halen?

3 Comments

 • Jouvence 25 februari 2016 at 14:59

  Wauw, de rustic red lipsticks ziet er prachtig uit! ♥ Liefs

 • Mariska 23 februari 2016 at 12:07

  Die blush is zooooo mooi! Die lipsticks kun je ook heel goed hebben!

  • Irina 23 februari 2016 at 12:10

   Ja ik ben ook echt heel erg blij met de blush! De lipsticks zijn iets minder mijn ding, maar zijn zeker wel mooi 😉

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×