Catrice LE Denim Divine oogschaduwpalette, blush & bronzer

29 april 2016 1 Comment

Catrice LE Denim Divine oogschaduwpalette, blush & bronzer

Toen ik zag dat er weer een nieuwe limited editon collectie van Catrice in de schappen van het Kruidvat lag moest ik er wel een aantal producten van meenemen. De producten uit de Denim Divine collectie zagen er namelijk ontzettend leuk uit en vooral het oogschaduw palette is echt mijn ding.

Denim Divine oogschaduw palette – C01 Injeanious

Catrice LE Denim Divine oogschaduwpalette, blush & bronzer

Helaas kwam ik er thuis achter dat iemand in de winkel het oogschaduw palette al had geswatcht: daar gingen mijn onaangeraakte productfoto’s. Hopelijk kunnen jullie er omheen kijken!

Het palette is heel erg stevig en ik vind het voor Catrice haar doen heel erg chique ogen. Er zitten 6 kleurtjes in het palette: 2 matte en 4 glanzende tinten. De kleurcombinatie vind ik heel erg leuk: er zitten zowel naturelle tinten in als een koraal/roze tint en een donkerblauw die naar zwart neigt. Je kunt dus veel kanten op met het palette!

Catrice LE Denim Divine oogschaduwpalette, blush & bronzer

Toen ik het palette swatchte werd ik heel erg blij verrast. Zoals jullie kunnen zien zijn de poeders goed gepigmenteerd, daarnaast voelen ze zacht aan op de huid en zijn ze niet al te poederig. Wauw!

Catrice LE Denim Divine oogschaduwpalette, blush & bronzer

Catrice LE Denim Divine oogschaduwpalette, blush & bronzer

Ik maakte een ooglook met alle kleuren uit het palette. Ik bracht eerst kleur nummer 2 aan over het gehele ooglid, als basis. Daarna bracht ik de 5e kleur uit het palette aan in de crease. Op het bewegend ooglid zorgde ik voor een overgang vanuit de binnenste ooghoek naar buiten tussen kleuren 1, 3 en 4. Kleur 1 bracht ik ook aan op het wenkbrauwbot. Om de look af te maken bracht ik kleur nummer 6 aan aan de buitenkant van mijn crease en maakte de look af met en winged eyeliner en een laagje mascara.

Het Catrice Denim Divine oogschaduw palette kost €6,99

Denim Divine blush – C01 Stone Blushed

Catrice LE Denim Divine oogschaduwpalette, blush & bronzer

Hoewel de kleur van de blush niet zozeer iets voor mij is moest ik hem toch meenemen. Het patroon in de blush is prachtig en ook deze verpakking voelt weer stevig aan. De kleur is een echte barbieroze tint.

Catrice LE Denim Divine oogschaduwpalette, blush & bronzer

Het pigment van de blush was ook heel erg goed. Met 1 keer over de blush heen gaan met mijn vinger kreeg ik dit effect al. Daarnaast was hij niet poederig, wat wel zo fijn is met het aanbrengen.

De Catrice Denim Divine blush kost €3,99

Denim Divine bronzer – C01 Hot TANts

Catrice LE Denim Divine oogschaduwpalette, blush & bronzer

De bronzer uit de collectie is een stuk groter dan de blush en heeft weer hetzelfde patroon. Ook deze verpakking voelt stevig aan. De bronzer lijkt niet te warm te zijn, maar ook zeker niet te grauw van ondertoon. Ik was benieuwd!

Catrice LE Denim Divine oogschaduwpalette, blush & bronzer

Zoals je ziet toont de bronzer op de swatch een stuk warmer, en zie je ook subtiele glitters in de bronzer zitten. Over het algemeen ben ik daar niet zo een fan van, maar wie weet dat het op mijn gezicht wel heel erg mooi zou uitpakken.

De Catrice Denim Divine bronzer kost €4,99

Catrice LE Denim Divine oogschaduwpalette, blush & bronzer

Hier zie je de blush en bronzer op mijn gezicht. Ik vind het effect heel erg mooi! Wel moet je oppassen met het aanbrengen, aangezien beide producten zo goed gepigmenteerd zijn. Ik ben dan ook een hele tijd bezig geweest om het een beetje te vervagen met mijn poederkwast.

Al met al ben ik echt ontzettend blij met mijn nieuwe producten uit deze limited edtion! Hopelijk brengt Catrice binnenkort nog meer van dit soort prachtige producten uit in andere limited editons.

1 Comment

 • Rilana 1 mei 2016 at 18:31

  Mooie producten, het palette spreekt me heel erg aan!

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×