Catrice Highlighting Eyeshadow 010 Turn The Lights On!

27 mei 2016 3 Comments

Catrice Highlighting Eyeshadow 010 Turn The Lights On!

Toen ik laatst weer eens voor het Catrice schap stond vielen mij ineens de Highlighting Oogschaduws op: 3 verschillende tinten highlighter die bedoeld zijn voor het wenkbrauwbot en de binnenste ooghoek. Aangezien ik gek ben op de inner corner higlighter moest ik er dan ook wel één meenemen om te proberen!

Ik nam nummer 010 Turn The Lights On! mee: een koele zilvere highlighter. Over het algemeen heb ik veel meer warme higlighters, dus zo een kleur had ik nog niet in mijn collectie.

De verpakking van de oogschaduw is net zoals we van Catrice gewend zijn: een vierkant doorzichtig doosje met afgeronde hoeken. Echt mooi vind ik het niet, maar het is ook niet zo dat ik het afschuwelijk vind.

Catrice Highlighting Eyeshadow 010 Turn The Lights On!

Now we’re talking! Moet je de glans zien die van deze swatch af komt! Wat een prachtige kleur, en deze zal zeker wel voor een opener blik zorgen. Het is bijna een discobal, zoveel glitters zitten er in deze highlighter verwerkt.

Catrice Highlighting Eyeshadow 010 Turn The Lights On!

Het fotograferen van de highlighter op mijn oog was lastig. Ik heb hem hier aangebracht op mijn wekbrauwbot en in de binnenste ooghoek. En geloof me: hij valt op.

Catrice Highlighting Eyeshadow 010 Turn The Lights On!

Hier in het zonlicht zie je de highlighter knallen in mijn binnenste ooghoek: wat een eyecatcher! Je moet dan ook voorzichtig zijn met aanbrengen, want voor je het weet zitten er overal glitters waar ze niet horen te zitten.

Ik ben echt ontzettend blij met mijn nieuwe highlighter van Catrice, en ik denk dat ik nog een keer ga kijken voor de andere twee kleurtjes; want voor die prijs hoef je het zeker niet te laten!

De Catrice Highlighting Eyeshadow in 010 Turn The Lights On! kost €2,89

3 Comments

 • Eva 28 mei 2016 at 10:19

  Hele mooi highlighter! Vooral in de binnenste ooghoek knalt hij lekker!

 • Joanne 27 mei 2016 at 21:25

  Ziet er mooi uit! Ik ben inderdaad wel altijd bang dat mijn hele gezicht onder de glitters komt door dit soort oogschaduw haha!

 • Mariska 27 mei 2016 at 09:44

  Super mooie highlight kleur! Goed gevonden 😀

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×