Catrice Glam & Doll False Lashes Mascara Waterproof

29 augustus 2017 4 Comments

Als je mij al langer volgt dan weet je dat ik helemaal gek ben op de Catrice Glam & Doll mascara in waterproof. Het is echt mijn all-time favorite en ik gebruik hem dan ook iedere dag met heel veel liefde. Toen Catrice een nieuwe waterproof Glam & Doll mascara lanceerde tijdens de assortiment update werd ik dan ook meteen enthousiast. Vandaag laat ik je de Glam & Doll False Lashes Mascara Waterproof zien!

De Glam & Doll False Lashes Mascara zit in dezelfde huls als de andere Glam & Doll mascara’s, maar om hem toch te onderscheiden heeft deze mascara een lichte blauwe kleur gekregen. Zo heb je nu dus een donkerblauwe ‘gewone’ waterproof mascara en een lichtblouwe false lashes waterproof mascara. Wel zo gemakkelijk om aan de kleur blauw te kunnen zien dat de mascara’s waterproof zijn!

Catrice Glam & Doll False Lashes Mascara Waterproof

De false lashes variant heeft een ander soort borsteltje dan dat de gewone waterproof Glam & Doll mascara heeft. De gewone waterproof versie heeft een siliconen borsteltje dat taps toe loopt. Deze mascara daarentegen heeft een siliconen borsteltje dat aan de ene kant plat is en aan de andere kant ietsjes bol loopt.

De ‘haartjes’ van de mascara borstel zijn ontzettend klein: iets waar ik ontzettend erg van houd en al veel goede ervaringen mee heb. Eens zien wat dit borsteltje voor mijn wimpers gaat doen!

Catrice Glam & Doll False Lashes Mascara Waterproof
Boven zijn mijn wimpers te zien zonder mascara. Onder zijn mijn wimpers te zien met twee laagjes van de Catrice Glam & Doll False Lashes Mascara Waterproof.

Hierboven kun je het resultaat van de mascara zelf bewonderen: ik vind het heel erg mooi. Of het daadwerkelijk een valse wimper-effect geeft dat weet ik niet. Met één laagje mascara is het effect erg natuurlijk en subtiel. Met twee laagjes krijg je het resultaat zoals dit hierboven te zien is.

De mascara klontert totaal niet op mijn wimpers, en ook een tweede laagje aanbrengen gaat heel gemakkelijk zonder dat je meteen met spinnenpoten rond loopt. Dit vind ik zelf toch wel een vereiste aan een mascara, aangezien je soms gewoon echt zin hebt in net wat extra volume op je wimpers en dus dat tweede laagje wilt kunnen aanbrengen. Dit gaat met deze mascara prima!

Wat betreft het waterproof aspect van de mascara ben ik ook erg te spreken: tijdens alle warme dagen van de afgelopen tijd heb ik de mascara nog geen één keer onder mijn ogen aangetroffen. Veel mascara’s lopen meteen uit wanneer ik zweet, maar deze mascara blijft netjes op zijn plek zitten: precies zoals een waterproof mascara hoort te doen.

Al met al ben ik ontzettend enthousiast over deze nieuwe mascara! Hij is zeker net zo fijn als de gewone waterproof Glam & Doll mascara en daarmee hebben deze twee mascara’s een gedeelde eerste plek in mijn favoriete mascara’s lijstje. Of ik hem beter vind dan zijn voorganger? Dat durf ik niet te zeggen. Beide mascara’s zijn fijn en geven naar mijn idee een prachtig effect aan je wimpers.

De Catrice Glam & Doll False Lashes Mascara is hier te koop voor €3,99

4 Comments

 • Britt van Ommeren 3 september 2017 at 21:06

  Ik vind het resultaat hartstikke goed voor als je naar de prijs kijkt!

 • Soraya 29 augustus 2017 at 10:48

  Ik gebruik nu de Essence Lash Princess Mascara en daar ben ik heel tevreden over. Ik heb al eens de Catrice glam&doll gehad maar ik was niet zo enthousiast als de meeste beautyliefhebbers.
  Mijn favoriete mascara’s zijn: Miss Sporty Studio Lash Instant Volume (roze tube) en L’Oréal Paris Telescopic mascara. Fijne review heb je geschreven!

  • Irina 29 augustus 2017 at 11:12

   Jammer dat hij je niet beviel! Zo zie je maar dat smaken verschillen ^^

 • Kim 29 augustus 2017 at 06:44

  Ziet eruit als een prima mascara! Niet ontzettend goed of anders dan anderen, wel een mooi resultaat.

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×