Catrice Generation Matt Comfortable Liquid Lipsticks

Catrice Generation Matt Comfortable Liquid Lipsticks

15 maart 2019 2 Comments

Een tijd terug liet ik jullie al een aantal nieuwe producten van Catrice zien in een first impression video. In die video liet ik o.a. een Generation Matt Comforatble Liquid Lipstick zien in de kleur 050 Danger Lips. Natuurlijk kon ik hem niet volledig reviewen in de korte tijd van deze video, dus besloot ik hem uitgebreid te testen voor een review. Daarnaast was ik op zoek naar een ander kleurtje in de collectie en kwam hierbij uit op kleur 090 Girls Bite Back. Vandaag laat ik je dan ook allebei deze nieuwe liquid lipsticks zien.

Catrice Generation Matt Comfortable Liquid Lipsticks

De verpakking van de Catrice Generation Matt Comfortable Liquid Lipsticks

De verpakking van de liquid lipsticks is simpel en strak vormgegeven. De huls is doorzichtig, waardoor je de kleur van de liquid lipstick direct goed kunt zien. Daarnaast vind ik de mat zwarte dop echt ontzettend chique ogen, zeker met het glanzende logo van Catrice erin gedrukt. Sowieso moet ik zeggen dat ik de verpakkingen van de producten van Catrice de laatste tijd ontzettend vooruit vind gaan. Ze zien er chique uit en door dit uiterlijk zou je helemaal niet denken dat het een budget merk is.

Naast het feit dat de verpakking er mooi uit ziet is ook de applicator natuurlijk belangrijk. Deze is eigenlijk heel erg simpel, en precies zoals je hem zou verwachten van een liquid lipstick. Daarnaast is hij niet al te hard of zacht, maar werkt hij juist ontzettend fijn met het aanbrengen van het product op de lippen.

Catrice Generation Matt Comfortable Liquid Lipsticks

De swatches van de Catrice Generation Matt Comfortable Liquid Lipsticks

Dan gaan we verder met het leukste onderdeel van deze review: de swatches. Ik begon zoals gewoonlijk met het aanbrengen van de kleuren op mijn arm, om zo te zien hoe de kwaliteit van de liquid lipsticks is. Links zie je 050 Danger Lips en rechts 090 Girls Bite Back.

Ik moet zeggen dat ik de kleuren beide goed gepigmenteerd vind en ook erg fijn vind aanvoelen op de huid, maar ik merk wel degelijk een verschil in kwaliteit. Zo zie je bij 050 Danger Lips veel meer strepen dan dat 090 Girls Bite Back laat zien. Daarnaast moet ik zeggen dat ik zelf toch meer val op de roze kleur van 090 Girls Bite Back, maar dit is natuurlijk een kwestie van smaak.

Catrice Generation Matt Comfortable Liquid Lipsticks

Catrice Generation Matt Comfortable Liquid Lipstick
– 050 Danger Lips

We beginnen met 050 Danger Lips op mijn lippen, waarvan ik natuurlijk al wist hoe hij aanbracht door de first impression video. Ook op de lippen moet ik zeggen dat hij niet helemaal egaal dekt, en je toch een beetje strepen blijft zien. Gelukkig is dit op een afstand totaal niet meer zichtbaar en voelt hij wel heel erg comfortabel aan op de lippen.

Catrice Generation Matt Comfortable Liquid Lipsticks

Full face moet ik zeggen er niet weg van te zijn, simpelweg omdat het niet helemaal een kleur is waar ik van houd. Ik had deze kleur online besteld en had hem wat meer roze/paars verwacht, anders had ik hem zelf waarschijnlijk niet gekocht. Dat zegt echter niet dat het geen mooie kleur is, want ik weet zeker dat deze bij veel mensen prachtig zal staan.

Catrice Generation Matt Comfortable Liquid Lipsticks

Catrice Generation Matt Comfortable Liquid Lipstick
– 090 Girls Bite Back

Dan gaan we verder met 090 Girls Bite Back, die voor mijn idee direct een stuk mooier uitpakt op de lippen. De kleur dekt egaler en ook deze voelt weer ontzettend comfortabel aan op de lippen. Wel moet ik zeggen dat de liquid lipsticks lang vochtig aan blijven voelen en ook blijven afgeven. Iets wat ik niet zozeer vind passen bij een liquid lipstick.

Catrice Generation Matt Comfortable Liquid Lipsticks

Full face is dit echt helemaal mijn ding. De kleur popt echt van mijn lippen af en ik vind hem dan ook echt perfect geschikt voor de lente en zomerdagen die er (hopelijk) aan zitten te komen. Ik weet zeker dat ik deze kleur er regelmatig bij ga pakken dit voorjaar.

Catrice Generation Matt Comfortable Liquid Lipsticks

Mijn conclusie over de Catrice Generation Matt Comfortable Liquid Lipsticks

Al met al moet ik zeggen dat ik een gemixt gevoel heb over deze nieuwe liquid lipsticks van Catrice. De kleuren zijn mooi, maar dekken niet even goed, waardoor ik me afvraag hoe dit bij de andere kleuren uit deze lijn zal zijn. Daarnaast voelen ze ontzettend fijn aan op mijn lippen, maar blijven ze wel afgeven en slijten daardoor ook redelijk snel van mijn lippen af. Na een maaltijd is bijwerken dan ook wel een echte must.

Ik ga zelf 090 Girls Bite Back er zeker vaker bij pakken, al is het maar voor tijdens een video. De kleur is namelijk geweldig, maar de formule is iets minder voor een lange dag. De Catrice Generation Matt Comfortable Liquid Lipsticks zijn hier verkrijgbaar voor €3,99 per stuk.

Catrice Generation Matt Comfortable Liquid Lipsticks

2 Comments

 • Mariska 15 maart 2019 at 13:36

  Mooie kleurtjes! Jammer dat dekking wat beter had gekund.

 • allaboutbertina 15 maart 2019 at 13:16

  Wauw wat een mooie kleuren. Ze staan je allebei super mooi. Ik heb deze zelf ook nog liggen om te reviewen. Heel leuk om te lezen hoe ze jouw bevallen.

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×