Catrice DIY adventskalender 2019 unboxing

Catrice DIY adventskalender 2019 unboxing

6 november 2019 1 Comment

Yay! Weer een nieuwe adventskalender unboxing! Dit keer laat ik je de Catrice DIY adventskalender van 2019 zien. Deze kalender moet je volledig zelf in elkaar zetten en is gevuld met allerlei (limited edition) producten van Catrice. Hij is verkrijgbaar voor €34,99, maar is hij die prijs ook waard? Ik laat je vandaag zien wat er allemaal in zit zodat je zelf die keuze kunt maken!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

1 Comment

 • Suzanne 7 november 2019 at 16:57

  Heel leuk om te zien! Ik heb hem zelf nog niet gezien in de winkels

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×