Catrice Deluxe Glow Highlighter Palette

26 november 2016 4 Comments

Catrice Deluxe Glow Highlighter Palette

Al tijden lag het Catrice Deluxe Glow Highlighter palette in mijn ’te-reviewen’ bakje en alsmaar kwam ik er niet aan toe om foto’s te maken. Ik kreeg alsmaar andere producten die ik eerder online wilde hebben en uiteindelijk vergat ik het palette een beetje. Laatst kwam ik hem weer tegen en besloot ik hem meteen te fotograferen en testen. Vandaag laat ik hem eindelijk aan je zien!

Catrice Deluxe Glow Highlighter Palette

Het Catrice Deluxe Glow Highlighter palette is gemaakt van een doorzichtige plastic verpakking. De tekst op de voorkant is in een luxer ogend lettertype op de verpakking gedrukt in het goud: dit zorgt voor de luxe uitstraling die het palette wil hebben.

In het palette zitten drie verschillende tinten highlighter, elk zonder naam. Het palette zelf heeft kleurnaam 010 The Glowrious Three. Overigens is er maar één versie van het palette te koop.

Catrice Deluxe Glow Highlighter Palette

Zoals je kunt zien zijn de poeders goed gepigmenteerd. Echter vind ik ze ook wel heel erg mat voor een highlighter. Toch vond ik vooral de eerste kleur heel erg mooi, maar de tweede tint zou ik zelf ook snel dragen. De derde tint daarentegen is niks voor mij: veel te oranje en bruin maar te licht als bronzer. Jammer.

Catrice Deluxe Glow Highlighter Palette

Op de foto hierboven heb ik de eerste highlighter uit het palette aangebracht op mijn jukbeenderen. Het effect is subtiel maar toch aanwezig. Daarnaast is de highlighter goed op te bouwen en doordat hij zo subtiel is kun je hem perfect dragen naar bijvoorbeeld werk of school.

Het palette heeft me niet omver geblazen, maar ook niet teleurgesteld. Voor een dagelijkse glow is het zeker een aanrader! Zeker voor die prijs.

Het Catrice Deluxe Glow Highlighter Palette kost €4,59

4 Comments

 • Britt 26 november 2016 at 13:42

  Handige review! Zelf vind ik het resultaat niet heel bijzonder, en geef daarom ook liever het geld uit aan enkel een highlighter met een waanzinnige glans. Ondanks dat ziet hij er wel heel mooi toch natuurlijk uit!

  • Irina 26 november 2016 at 20:20

   Snap ik zeker! Maar voor deze prijs is het toch voor velen wel een aanrader ^^

 • Trudie 26 november 2016 at 09:48

  Dank je om deze ff te reviewen! Ik had het palletje al enkele keren zien liggen maar het was ook de donkere kleur die me vooral weerhield hem te kopen. Mooie post!
  Groetjes

  • Irina 26 november 2016 at 20:20

   Graag gedaan!

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×