Catrice Crushed Crystals

1 maart 2014 No Comments

DSCF8930

Vandaag is het tijd voor de eerste review van de nagellak die ik laatst kocht. Ik begin met de Catrice Crushed Crystals. Ik heb twee kleuren gekocht om voor jullie te swatchen. Ik laat jullie vandaag 01 Royal REDding en 02 PLUMdogMillionaire zien. 

De Crushed Crystals lijn is een lijn met nagellak die een liquid sand effect hebben. Deze kleuren hebben ook nog eens prachtige glitters erin zitten, waardoor ik het natuurlijk niet kon laten om ze te kopen. Stiekem kocht ik ze meer voor de review dan voor het  dragen, ook al ben ik heel erg fan van de liquid sand finish. Ik vind het gewoon heel erg leuk om jullie mooie nagellak te laten zien.

DSCF8931

De verpakking van de nagellak is hetzelfde als van de andere Catrice nagellak, een simpel doorzichtig potje met een zwarte dop. Jammer genoeg zijn de verpakkingen nog niet verbeterd, want sinds de vorige update van het assortiment zijn de potjes een beetje gammel geworden. Het had leuk geweest als ze dat weer hadden verbeterd!

Het kwastje van de nagellak is dik, wat handig is voor als je brede nagels hebt. Ik heb zelf dunne vingers, wat betekend dat mijn nagels ook niet erg groot zijn. Vooral bij het lakken van mijn pink was het dan ook wel wat lastig om het netjes te doen, maar het is gelukt dus kijk mee naar de swatches!

DSCF8921

01 Royal REDding
Een mooie rode kleur met donkerrode glitters erin. Ik had hem donkerder verwacht, aangezien hij er veel donkerder uit ziet in het flesje, maar eigenlijk vind ik dit veel mooier! Het is jammer dat het liquid sand effect niet zo duidelijk zichtbaar is. Ik heb hier 1 laagje nodig, en je ziet dat hij eigenlijk niet heel veel meer nodig heeft. Ook droogt de lak snel. Wat ik alleen wel jammer vind is dat je geen top coat kunt gebruiken over een liquid sand lakje, want dan haal je het hele effect weg. Dit betekend dus wel dat je je nagellak vaker zult moeten bijwerken, aangezien hij gewoon sneller slijt zonder top coat.

DSCF8924

02 PLUMdogMillionaire
Een diepe paarse kleur met paarse, roze en blauwe glitters. Ik vind het glitter effect erg mooi maar hier mis ik de liquid sand finnish wel echt. Het is het gewoon net niet. Nee, dan draag ik toch liever een soortgelijke lak van Barry M.

DSCF8908

Ik vind 01 Royal REDding een hele mooie kleur, zeker doordat hij niet zo donker is. 02 PLUMdogMillionaire is het voor mij niet. Ik vind hem net niet glitterig genoeg, en het liquid sand effect had van mij veel heftiger gemogen. Nee, ik denk niet dat ik die lak veel zal gaan dragen. Maar 01 Royal REDding wel, en dat vind ik dan ook echt een aanrader!

Catrice Crushed Crystals €3,39

Heb jij al nieuwe producten van Essence of Catrice gescoord? 

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×